Навигација

Нећемо оставити саме жртве трговине људима

Небојша Стефановић поручио је данас да Република Србија стоји уз жртве трговине људима, да их неће оставити саме и да ће се увек трудити да их заштити и да им помогне, као и да ће снажно прогонити оне који се баве овим кривичним делом.

Једногласна подршка Зорану Радојичићу за градоначелника Београда

"Доктор Радојичић је човек у којег имамо велико поверење и он је то показао у свом досадашњем професионалном животу.''

Нова радна група за јачање безбедносних служби

Министар унутрашњих послова и секретар Савета за националну безбедност Небојша Стефановић изјавио је данас да је формирана нова радна група која треба да појача рад српских безбедносних служби у појединим деловима наше земље.

Добри и пријатељски односи Србије и Кине

Стефановић се осврнуо на чињеницу да је и председник Александар Вучић поносан на два званична сусрета са председником Си Ђинпингом, на економску сарадњу две земље, као и инвестиције које су помогле српску привреду. 

Безбедност грађана мора увек да буде на првом месту сваком полицајцу

Небојша Стефановић је данас обишао Полицијску управу у Сремској Митровици и истакао је да је та управа остварила значајне резултате у заплени наркотика и расветљавању кривичних дела и поручио да безбедност грађана мора увек да буде на првом месту сваком полицајцу

Јеремићу одувек био важнији живот на високој нози него Србија и њени грађани

Оно што грађани Србије морају да знају, а што Вук Јеремић покушава невешто да сакрије, јесте откуд он у средишту једне од највећих корупционашких афера на међународном нивоу и откуд му толики новац сумњивог порекла.

Стефановић и Денис Киф о полицијској сарадњи две земље у области борбе против тероризма и организованог криминала

Приоритет рада свих запослених у Министарству унутрашњих послова је очување мира и стабилности у Републици Србији и у региону.


Сечењем славског колача и полагањем венаца започето обележавање Дана и славе МУП-а

Свечаност обележавања Дана Министарства унутрашњих послова, Дана полиције и славе Министарства – Свете Тројице традиционално је започета сечењем славског колача, у кабинету министра полиције, и полагањем венаца на спомен плочу првом министру српске полиције војводи Јакову Ненадовићу и на спомен обележје на Чукур чесми у Београду.