Навигација

Србија неће да буде земља из које људи беже

Срећа је што Србија има свог председника који на озбиљан начин разматра како Србија треба да изгледа у будућности, навео је Стефановић и додао та борба мора бити везана за више рада и посвећености.

Опозиционе странке повезује насиље

Министар унутрашњих послова и члан Председништва СНС Небојша Стефановић сматра да опозиционе странке повезује насиље, указујући да су насилни образац примењивали и раније.

Запошљавање у МУП-у се наставаља

По плану Дирекције полиције, планирано је да се до краја наредног септембра, укупно, са овом годином, запосли 2.000 полицајаца и одређен број официрско-старешинског кадра, изјавио је данас министар спољних послова Небојша Стефановић.

Унапређена заштита путика и роба кроз Србију

Министарство унутрашњих послова Србије унапредило је активности на заштити свих путника и роба који пролазе кроз Србију, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и подсетио да је полиција расветлила сва три разбојништва која су се десила на ауто-путу који пролази кроз Београд.

Сарадња са Телекомом нови бонуси за запослене

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и генерални директор компаније „Телеком Србија“ Предраг Ћулибрк потписали су данас Протокол о сарадњи на основу којег ће сви запослени у Министарству моћи да користе услуге ове компаније по повољнијим условима.

Србија неће бити сабирни центар за мигранте

Споразум који је Србија недавно парафирала са Европском обалском и граничном стражом, Фронтекс, не предвиђа оснивање сабирних центара, нити се Фронтекс тиме бави, изјавио је српски министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Ми смо странка која поштује законе

Министар унутрашњих послова и члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић каже да та странка охрабрује државне органе да никога не посматрају кроз партијску припадност, већ само да ли се понашају у складу са законом.

За решењем косовског проблема се још трага

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да председник Србије Александар Вучић ужива апсолутну подршку и Српске напредне странке и Владе за решавање косовског проблема.