Навигација

Стефановић и Спасовски о даљем унапређењу сарадње у области борбе против организованог криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је у Београду са министром унутрашњих послова Македоније Оливером Спасовским о даљем унапређењу сарадње у области борбе против организованог криминала, као и о тренутној безбедносној ситуацији у региону.

Mорамо показати да смо достојни поверења грађана и Србије и Црне Горе

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са министром унутрашњих послова Црне Горе Мевлудином Нухоџићем о доброј сарадњи између полиција двеју земаља, која је последњих месеци крунисана добрим оперативним активностима заједничких тимова.

На превенцији и борби против високотехнолошког криминала мора се радити системски и у партнерству са одговорним субјектима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас на отварању Конференције о високотехнолошком криминалу и информационој безбедности „Повежи се сигурно!“ да се на превенцији и борби против свих облика овог вида криминала и унапређењу информационе безбедности свих грађана, мора радити системски и у партнерству са свим одговорним субјектима у јавном и приватном сектору.

Висок ниво сарадње полиција Србије и Мађарске

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са министром унутрашњих послова Мађарске Шандором Пинтером о унапређењу сарадње полиција двеју земаља, посебно у области борбе против трговине наркотицима.

Стефановић и Аврамопулос потписали споразум између РС и ЕУ

Потпредседник Владе Републике Србије и министaр унутрашњих послова др Небојша Стефановић и европски комесар за унутрашња питања и миграције Димитрис Аврамопулос парафирали су споразум између Републике Србије и Европске уније о акцијама које спроводи Европска агенција за граничну и обaлску стражу у Републици Србији. 

Плакете додељене људима са којима је Министарство имало изузетну сарадњу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је Плакете за изузетну сарадњу и допринос раду Министарства унутрашњих послова председници Владе Републике Србије Ани Брнабић, министру одбране Александру Вулину, директору Безбедносно информативне агенције (БИА) Братиславу Гашићу, председници Одбора за одбрану и унутрашње послове Марији Обрадовић и председнику Одбора за контролу служби безбедности Игору Бечићу.


Стефановић и Сојлу потписали Писмо о намерама у области безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министaр унутрашњих послова Републике Турске Сулејман Сојлу потписали су вечерас у Београду Писмо о намерама између министарства унутрашњих послова две земље у области безбедности, које ће допринети бржој и интензивнијој размени података.

Промоција 15. класе полазника ЦОПО

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је у Сремској Каменици да ће током ове и наредне године 2.000 полазника Центра за основну полицијску обуку бити примљено у Министарство унутрашњих послова.