Навигација

Разумели смо претње председнику који се залаже за мир

Небојша Стефановић поручио је Кадрију Весељију да је Београд разумео претње које је упутио председнику Србије Александру Вучићу и упозорио га да не предузима никакве акције против српског председника.

Сарадња са Националном гардом Охаја може се даље унапредити

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са делегацијом Национале гарде Охаја, коју је предводио мајор-генерал Марк Бартман, о наставку сарадње у области ванредних ситуација.

Љубав према униформи преноси се с колена на колено

Била ми је част да данас будем гост породице Петровић у селу Арнајево и разговарам са колегом Данком, његовом мајком, супругом и четворо деце, при чему је најстарији син Лазар полазник 15. класе Центра за основну полицијску обуку.

Врата МУП-а су вам увек отворена

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је данас пригодне поклоне деци страдалих припадника Министарства унутрашњих послова поводом почетка нове школске године.

Потписан Протокол о сарадњи на програму „Основи безбедности деце“

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић потписали су данас Протокол о сарадњи на програму „Основи безбедности деце“ на основу кога ће, од ове школске године, поред ученика четвртог и шестог разреда, полицајци држати часове о безбедности и ђацима првацима.

Ухапшено више од 40 људи због корупције

Од формирања посебних одељења у полицији и тужилаштву у борби против корупције ухапшено је више од 40 особа због кривичних дела из те области и против њих је поднето 50 кривичних пријава, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Едукативна предавања и за прваке

Министар Стефановић је најавио наставак пројекта у оквиру којег су у свим школама организована едукативна предавања за ученике четвртог и шестог разреда, а у којима учествује 2.400 посебно обучених полицајаца. Стефановић је истакао да ће од ове године бити организована и предавања за прваке.

Тешко до решења за КиМ

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да ће бити тешко да се дође до решења за Косово и Метохију, јер је пропуштено много шанси и тешко је исправити за две године оно што се лоше радило 20 година.