Навигација

Сарадња полиција Србије и Кине на високом нивоу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Народне Републике Кине Ли Манчангом о наставку сарадње у области безбедности.

Стефановић и Киф о важности сарадње у борби против тероризма

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Велике Британије Денисом Кифом о наставку сарадње двеју земаља у области унутрашњих послова.

Наш задатак је да Србија буде сигурна

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Сремској Каменици са полазницима 17. и 18. класе Центра за основну полицијску обуку и најавио пријем 1.000 нових припадника Министарства унутрашњих послова.

Немојте да одређујете границе Србије

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је после данашње изјаве хрватског премијера Андреја Пленковића потпуно јасно да они који су против Србије чине све што је у њиховој моћи да не дође до било каквог решења које би значило више стабилности и мира и поручио му да није позван да одређује границе Србије.

Министaр Стефановић разговарао са полазницима 3. класе основне обуке припадника ватрогасно – спасилачких јединица

Министaр унутрашњих послова др Небојша Стефановић данас је у седишту Управе за ванредне ситуације у Београду обишао полазнике 3. класе основне обуке припадника ватрогасно – спасилачких јединица.

Желимо да полицијски службеници буду заштићенији а грађани безбеднији

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас Полицијску станицу у Мајданпеку и поручио да ће акценат Министарства у овој и следећој години бити на поправљању услова рада полицијских службеника у овој станици, како би њихов рад био још ефикаснији.

Стефановић и Скот разговарали о безбедносним изазовима у региону и свету

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и амбасадор Сједињених Америчких Држава Кајл Скот разговарали су данас у Београду о безбедносним изазовима у региону и свету.


Стефановић и Сојлу разговарали о унапређењу сарадње српске и турске полиције

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је у Анкари са министром унутрашњих послова Турске Сулејманом Сојлуом о конкретним начинима унапређења сарадње српске и турске полиције.