Навигација

Добра сарадња Србије и Русије у области унутрашњих послова и безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и амбасадор Руске Федерације Александар Чепурин констатовали су данас добру сарадњу две земље, посебно у области унутрашњих послова и безбедности.

МУП инвестира у безбедност свих својих припадника и грађана Србије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Београду на церемонији расподеле возила, која су набављена за ватрогасно-спасилачке јединице и полицију, да МУП има снаге да обнови свој возни парк и да на тај начин инвестира у безбедност свих својих припадника и грађана Србије. 

Србија и Република Српска заједничким мерама у борби против организованог криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је у Београду са министром унутрашњих послова Републике Српске Драганом Лукачем о конкретним заједничким мерама које ће две полиције предузети у наредном периоду у борби против организованог криминала.

МУП има добру и интензивну сарадњу са ВМА

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је данас заступнику начелника Војномедицинске академије (ВМА) Мирославу Вукосављевићу плакету за изузетну сарадњу и допринос у раду Министарству унутрашњих послова.

Србија неће да буде земља из које људи беже

Срећа је што Србија има свог председника који на озбиљан начин разматра како Србија треба да изгледа у будућности, навео је Стефановић и додао та борба мора бити везана за више рада и посвећености.

Опозиционе странке повезује насиље

Министар унутрашњих послова и члан Председништва СНС Небојша Стефановић сматра да опозиционе странке повезује насиље, указујући да су насилни образац примењивали и раније.

Запошљавање у МУП-у се наставаља

По плану Дирекције полиције, планирано је да се до краја наредног септембра, укупно, са овом годином, запосли 2.000 полицајаца и одређен број официрско-старешинског кадра, изјавио је данас министар спољних послова Небојша Стефановић.

Унапређена заштита путика и роба кроз Србију

Министарство унутрашњих послова Србије унапредило је активности на заштити свих путника и роба који пролазе кроз Србију, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и подсетио да је полиција расветлила сва три разбојништва која су се десила на ауто-путу који пролази кроз Београд.