Навигација

Министар Стефановић позвао младе да се пријаве за добровољно служење војног рока

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас младе да се пријаве за добровољно служење војног рока и постану део нашег великог јединственог тима Војске Србије који се свим срцем бори за нашу земљу.

Састанак министра Стефановића са командантом ЕУ операције АЛТЕА

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас у Београду са командантом ЕУ операције АЛТЕА генерал-потпуковником Брисом Удеом, са којим је разговарао о актуелној политичкој и безбедносној ситуацији у региону.

Министар Стефановић најавио наставак серијала "Војска Србије за децу"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић најавио је данас наставак серијала кратких едукативних филмова „Војска Србије за децу“, који на занимљив и приступачан начин представља сегменте војне тематике.

Готово 170 припадника Министарства одбране и Војске Србије на 35. Београдском маратону

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић пожелео је пуно успеха припадницима Министарства одбране и Војске Србије на 35. Београдском маратону, на ком традиционално учествују у великом броју.

Врхунски резултати војних вишебојаца на трци "Трибалион"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је припадницима спортске секције војног вишебоја Војне академије и Војне гимназије на оствареним резултатима, које су постигли на планинској трци са препрекама "Трибалион" одржаној данас на планини Тари у до сада најјачој конкуренцији од преко 2.000 такмичара.

Састанак министра Стефановића са епископом сремским Василијем

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је са епископом сремским Василијем о обележавању стогодишњице уједињења покрајинских цркава у јединствену Српску Православну Цркву и почетка рада Светог Архијерејског Сабора.

Министар Стефановић уручио медаљу најбољој сестри ВМА

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас медаљу за најбољу сестру на свечаности поводом обележавања Међународног дана сестринства која је ове године припала медицинској сестри Мари Тешић из Службе за здравствену негу Војномедицинске академије. Честитајући празник свим медицинским сестрама, министар Стефановић рекао је да то колико је медицинска сестра важна разумемо и те како у тешким тренуцима.

Министар Стефановић о разним „стручњацима“ и њиховим тумачењима редовног војног рока

„Као све одговорне државе у свету и ми опремамо и градимо јаку Војску Србије да би живели у миру и стабилности. Никоме не претимо, никога не угрожавамо, чувамо свој народ и своју земљу. У исто време градимо никад конкретније и видљивије мостове сарадње са комшијама у региону, усмерене на стварање бољих услова живота за све људи који живе на овим просторима.