Навигација

Ништа неће спасити Харадинаја од хапшења, ако уђе у Србију

„Наши судови траже Харадинаја због тешких кривичних дела и нема никаквог протокола који може да га заштити.“

Држава неће стати у борби против организованог криминала и нарко-дилера

Небојша Стефановић, који је данас са директором полиције Владимиром Ребићем обишао Полицијску управу у Зајечару, поручио је да држава неће стати у борби против организованог криминала и нарко-дилера.

Стефановић и Чаба разговарали о унапређењу сарадње ради веће безбедности Србије и Канаде

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадорком Канаде Кетлин Чаба о унапређењу сарадње посебно у области борбе против организованог криминала, корупције, насиља у породици, као и у сузбијању илегалних миграција.

Поштујемо право људи да имају другачији став

„Последњи избори показују стално повећање подршке људима који раде и боре се за земљу“.

Републикa Србија унапредила политику борбе против тероризма

Небојша Стефановић поручио је данас у Русији, на састанку високих представника за питање безбедности, да је тероризам последњих година значајно променио сцену међународне безбедности, која се морала прилагодити новој стварности у којој терористи могу дословце да нападну било кога, било где и било када, са намером да изазову што већу штету и убију што више људи.

Стефановић и Бабагана о унапређењу сарадње Србије и Нигерије

Небојша Стефановић разговарао је данас у Сочију са националним саветником за безбедност Републике Нигерије Монгуно Мохамедом Бабаганом о унапређењу сарадње полиција две земље.

Сусрет министра Стефановића у Сочију са Шенгкуном

Небојша Стефановић састао се данас у Сочију са Гуом Шенгкуном, секретаром Комисије за политичке и правне послове Народне Републике Кине.

Министар Стефановић разговарао са припадницима Интервентне јединице ПУ за град Београд

Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Интервентне јединице ПУ за град Београд са којима је разговарао о наставку опремања и модернизацији ове јединице.