Навигација

Поштујемо право људи да имају другачији став

„Последњи избори показују стално повећање подршке људима који раде и боре се за земљу“.

Републикa Србија унапредила политику борбе против тероризма

Небојша Стефановић поручио је данас у Русији, на састанку високих представника за питање безбедности, да је тероризам последњих година значајно променио сцену међународне безбедности, која се морала прилагодити новој стварности у којој терористи могу дословце да нападну било кога, било где и било када, са намером да изазову што већу штету и убију што више људи.

Стефановић и Бабагана о унапређењу сарадње Србије и Нигерије

Небојша Стефановић разговарао је данас у Сочију са националним саветником за безбедност Републике Нигерије Монгуно Мохамедом Бабаганом о унапређењу сарадње полиција две земље.

Сусрет министра Стефановића у Сочију са Шенгкуном

Небојша Стефановић састао се данас у Сочију са Гуом Шенгкуном, секретаром Комисије за политичке и правне послове Народне Републике Кине.

Министар Стефановић разговарао са припадницима Интервентне јединице ПУ за град Београд

Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Интервентне јединице ПУ за град Београд са којима је разговарао о наставку опремања и модернизацији ове јединице.

Стефановић и Билгич: Висок ниво сарадње два министарства у области унутрашњих послова

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Турске Танжу Билгичем о наставку сарадње Министарстaва унутрашњих послова двеју земаља у борби против тероризма, организованог и свих других видова криминала, у циљу очувања безбедности у региону.

Немачко Савезно министарство унутрашњих послова донирало Управи граничне полиције 20 теренских возила

Небојша Стефановић и амбасадор Савезне Републике Немачке Аксел Дитман присуствовали су данас примопредаји 20 теренских возила, које је немачко Савезно министарство унутрашњих послова донирало Управи граничне полиције.

Министар Стефановић отворио изложбу „Историја полиције у Србији“

Небојша Стефановић отворио је данас, у просторијама на Андрићевом венцу број 2, изложбу „Историја полиције у Србији“.