Навигација

Министар Стефановић посетио Сајам војне опреме и наоружања у Мадриду

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Краљевини Шпанији, данас је са делегацијом Министарства одбране и Војске Србије посетио Сајам наоружања и војне опреме „FEINDEF'21“ у Мадриду.

Састанак министра Стефановића са замеником министра националне одбране Грчке

Потпредседник Владе и министар одбране Републике Србије др Небоjша Стефановић састао се данас са замеником министра националне одбране Републике Грчке Никосом Хардалиасом, на маргинама Сајма наоружања и војне опреме „FEINDEF 21“ у Мадриду.

Министар Стефановић уручио војну спомен-медаљу шпанском генералу Мартинез-Фалеру

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Краљевини Шпанији, уручио је данас војну спомен-медаљу за допринос систему одбране Републике Србије бригадном генералу Хосеу Луису Санчезу Мартинез-Фалеру. 

Састанак министра Стефановића са министарком одбране Краљевине Шпаније

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас у Мадриду са министарком одбране Краљевине Шпаније Маргаритом Роблес о даљем унапређењу сарадње двеју земаља у области одбране, посебно у сегменту војне индустрије.

Честитка министра одбране поводом Дана Војнотехничког института

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 3. новембра - Дана Војнотехничког института честитку.

Министар Стефановић разговарао са генералом Русин-Сендијем

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са командантом Мађарске војске генерал-потпуковником Ромулусом Русин-Сендијем, током његове званичне посете Републици Србији.

Састанак министра Стефановића са амбасадором Сједињених Америчких Држава

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Сједињених Америчких Држава Ентониjем Годфријем о наставку сарадње двеју земаља у области одбране.

Свечано отворен рестаурирани речни монитор „Сава"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је вечерас свечаном отварању рестаурираног речног монитора „Сава" на простору између Бранковог моста и Савског пристаништа, поводом обележавања Дана ослобођења Београда у Првом светском рату, а у оквиру манифестације „Дани слободе".