Навигација

Министар Стефановић поводом Дана победе над фашизмом и Дана Европе

Поводом Дана победе над фашизмом и Дана Европе потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је да Србија данас обележава ова два важна датума, која симболизују нашу славну, херојску историју и будућност коју желимо да градимо за нашу децу.

Припадници Гарде поносно чувају наслеђе предака и углед Републике Србије, али и мир и безбедност наших грађана

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић пoручио је данас на свечаности поводом обележавања 6. маја - Дана Гарде Војске Србије у касарни „Дедиње“ да њени припадници и данас бирани по високим критеријумима поносно чувају наслеђе наших предака, углед Републике Србије, али и мир и безбедност наших грађана.

Честитка министра Стефановића поводом Дана Војне штампарије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 6. маја - Дана Војне штампарије честитку.

Министарка одбране Савезне Републике Немачке Кристин Ламбрехт у посети Србији

Потпредседник Владе и министар одбране Републике Србије др Небојша Стефановић састао се данас у згради Старог Генералштаба са министарком одбране Савезне Републике Немачке Кристин Ламбрехт, која борави у званичној посети Републици Србији.

Министар Стефановић и амбасадор Хил на уручењу америчке донације ВМЦ „Карабурма“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и амбасадор САД Кристофер Хил присуствовали су данас у Војномедицинском центру „Карабурма“ церемонији примопредаје медицинске опреме коју су тој војној здравственој установи донирале Сједињене Америчке Државе. 

Министар Стефановић обишао базе „Грлић“ и „Велики трн” у Копненој зони безбедности

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Војске Србије у базама „Грлић“ и „Велики трн” који су ангажовани на задацима обезбеђења административне линије и контроле Копнене зоне безбедности и учествовао са њима у патроли.

Министар Стефановић честитао рођендан Ђорђу Михаиловићу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је 94. рођендан Ђорђу Михаиловићу, чувару српског војничког гробља Зејтинлик у Солуну.

Нећу да допустим да ме Ђукановић унапред осуђује

Био сам убеђен, али Владимир Ђукановић ме је демантовао, да је у Српској напредној странци прекинута пракса позивања на Александра Вучића кад год би нечији приватни бизнис дошао у проблем са законом или са моралом.