Навигација

Министар Стефановић присуствовао обележавању 170 година војне ветеринарске службе

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас свечаности поводом обележавања Дана војне ветеринарске службе на Војномедицинској академији. Честитајући јубилеј од 170 година, министар Стефановић се војним ветеринарима захвалио на досадашњем пожртвованом раду и поручио да су припадници те часне професије на безброј начина показали колико су потребни нашој земљи, војсци и народу.

Састанак министра Стефановића са делегацијом Спортског савеза Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са председником Спортског савеза Србије Даворoм Штефанеком, са којим је разговарао о усаглашавању даљих корака у сарадњи Министарства и Савеза, а у циљу стварања што бољих услова за војне спортисте.

Честитка министра одбране поводом Дана оклопних јединица

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 31. октобра - Дана оклопних јединица честитку.

Припадници Војске Србије поставили Часни крст на врху Титеровац изнад Милешеве

На врху Титеровац, на обронку планине Златар изнад манастира Милешеве, уз благослов његовог преосвештенства епископа милешевског Атанасија, управо је постављен Часни крст.

Наставак срамне кампање против председника Вучића

„Нажалост, очигледно је да се срамна кампања пласирања разноразних неистина и манипулација, у којој се уопште не бирају средства те се председнику Александру Вучићу удара и на децу, наставља. Тако је и данас извесно удружење, заправо тек један од Ђиласових сателита, пласирало потпуне будалаштине, дајући свој допринос беспризорном стављању мете на леђа Данилу Вучићу.

Министар Стефановић присуствовао вежби Oружаних снага Републике Турске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Републици Турској, присуствовао је заједно са турским министром националне одбране Хулуси Акаром вежби Оружаних снага Републике Турске на полигону „Генерал Нахит Шенолу" у Полатлију.

Састанак министара Стефановића и Акара у Анкари

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Турској, састао се данас у Анкари са министром националне одбране Републике Турске Хулуси Акаром. Двојица министара разговарала су о сарадњи двеју земаља у области одбране и могућностима њеног даљег унапређења, посебно у војно-војном и војноекономском сегменту.

Министар Стефановић у посети Републици Турској

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Турској, посетио је данас маузолеј оснивача и првог председника Републике Турске Мустафе Кемала Ататурка у Анкари где је положио венце и одао почаст.