Навигација

Они који се баве криминалом не могу очекивати подршку СНС

"Сви људи који добро раде немају разлога да се плаше да ће бити смењени."

Сарадња полиција двеју земаља на завидном нивоу

Небојша Стефановић састао се данас у Београду са новоименованим амбасадором Републике Италије Карлом Ло Кашом.


Министар Стефановић уручио нова патролна возила Станици граничне полиције Београд на Аеродрому „Никола Тесла“

Небојша Стефановић посетио је данас Станицу граничне полиције Београд на Аеродрому „Никола Тесла“ где је полицијским службеницима уручио нова патролна возила.

Стефановић и Сојлу потписали Протокол о сарадњи Криминалистичко-полицијске академије и турске Националне полицијске академије

Небојша Стефановић боравио је у дводневној посети Турској у склопу делегације председника Републике Србије Александра Вучића који је посетио Истанбул и Анкару на позив председника Турске Реџепа Тајипа Ердогана.

Стефановић и Мисиунас о европским интеграцијама Републике Србије

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са министром унутрашњих послова Литваније Еимутис Мисиунасом о европским интеграцијама Републике Србије и напретку који је Министарство унутрашњих послова остварило у испуњавању обавеза предвиђених Aкционим планом за поглавље 24 – правда, слобода, безбедност.

Министар Стефановић свим грађанима Републике Србије честитао Међународни дан рада

Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Министарства унутрашњих послова који на излетишту на Авали брину о безбедности и сигурности људи који обележавају Први мај и том приликом свим грађанима Републике Србије честитао је Међународни дан рада.

Ништа неће спасити Харадинаја од хапшења, ако уђе у Србију

„Наши судови траже Харадинаја због тешких кривичних дела и нема никаквог протокола који може да га заштити.“

Држава неће стати у борби против организованог криминала и нарко-дилера

Небојша Стефановић, који је данас са директором полиције Владимиром Ребићем обишао Полицијску управу у Зајечару, поручио је да држава неће стати у борби против организованог криминала и нарко-дилера.