Навигација

Стални посао за 48 људи у војном здравству

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је на данашњој свечаности поводом обележавања Дана Војномедицинске академије решења о пријему за 48 лица на неодређено време у Управу за војно здравство.

Министар Стефановић обишао Центар за усавршавање кадрова обавештајне службе

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас Центар за усавршавање кадрова обавештајне службе у склопу обележавања 5. марта - Дана Војнообавештајне агенције.

Обраћање Шварц-Шилинга и Инцка Европској комисији и НАТО потпуни безобразлук

„Потпуно је невероватно и потпуно је безобразан начин на који су се Европској комисији и НАТО-у обратили Шварц-Шилиниг и Инцко, јер су за највећи број проблема који се тренутно дешава у Босни и Херцеговини одговорни управо они. Они су ти који су својим лошим потезима чак подстицали стварања проблема, а уопште нису радили на њиховом превазилажењу. 

Министар Стефановић позвао младе да упишу војне школе

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас младе да се пријаве на конкурс за упис у војне школе, који је отворен до 31. марта, и постану део велике породице у којој је ми увек изнад ја.

Министри Стефановић и Вулин потписали Споразум о школовању пилота

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и министар унутрашњих послова Александар Вулин потписали су данас Споразум о школовању лица из грађанства за потребе Министарства унутрашњих послова на Војној академији, на студијском програму Војно ваздухопловство.

Министар Стефановић на промоцији резервних официра генерације „Септембар 2021”

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас свечаности на Војној академији на којој је указом председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића у чин резервног потпоручника промовисано 77 слушалаца Курса за резервне официре генерације „Септембар 2021”

Тешко је описати количину лицемерја

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас, реагујући на изјаву Маринике Тепић да ће „Вучић до последње капи туђе крви бранити своју власт“, да је једина крв она коју су они пролили убијајући Ранка Панића.

Министар Стефановић уручио указе о унапређењима и постављењима на нове дужности официрима Војске Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас указе председника Републике Србије Александра Вучића о унапређењима и постављењима на нове дужности официрима Војске Србије на свечаности у Великој ратној сали Старог Генералштаба.