Навигација

Добровољно служење војног рока у 72. бригади само за најбоље од најбољих

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас 72. бригаду за специјалне операције где је присуствовао обуци војника који добровољно служе војни рок у овој јединици.

Бомбардовање избеглица засигурно није европска вредност

„Просто је невероватно да било ко ћути о ратним злочинима и још невероватније да неко такво ћутање покушава да представи као вредности Европске уније и наметне га другима.

Министар Стефановић на ручку са кадетима Војне академије

Потпредседник Владе и министар одбране придружио се данас кадетима Војне академије на ручку у кантини касарне „Генерал Јован Мишковић“ на Бањици. Он је искористио прилику да разговара са будућим официрима и чује директно од њих како су задовољни исхраном, условима смештаја, опремом, наставом и обукама, али и шта су њихови планови за будућност.

Министар Стефановић позвао младе да се пријаве за добровољно служење војног рока

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас младе да се пријаве за добровољно служење војног рока и постану део нашег великог јединственог тима Војске Србије који се свим срцем бори за нашу земљу.

Састанак министра Стефановића са командантом ЕУ операције АЛТЕА

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас у Београду са командантом ЕУ операције АЛТЕА генерал-потпуковником Брисом Удеом, са којим је разговарао о актуелној политичкој и безбедносној ситуацији у региону.

Министар Стефановић најавио наставак серијала "Војска Србије за децу"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић најавио је данас наставак серијала кратких едукативних филмова „Војска Србије за децу“, који на занимљив и приступачан начин представља сегменте војне тематике.

Готово 170 припадника Министарства одбране и Војске Србије на 35. Београдском маратону

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић пожелео је пуно успеха припадницима Министарства одбране и Војске Србије на 35. Београдском маратону, на ком традиционално учествују у великом броју.

Врхунски резултати војних вишебојаца на трци "Трибалион"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је припадницима спортске секције војног вишебоја Војне академије и Војне гимназије на оствареним резултатима, које су постигли на планинској трци са препрекама "Трибалион" одржаној данас на планини Тари у до сада најјачој конкуренцији од преко 2.000 такмичара.