Навигација

Одржана седница Савета за националну безбедност о ситуацији у региону и Украјини

Председник Републике Србије Александар Вучић председавао је данас Саветом за националну безбедност и са члановима Савета разменио је информације о ситуацији у региону и Украјини.

Данас је Србија поносна на своју војску

 „Пре само десет година ни један озбиљан познавалац стања које је владало у Војсци Србије, нажалост, није могао да о нашој војсци говори као о важној и респектабилној сили у региону, која је у стању да заштити и наше небо и нашу земљу.

Министар Стефановић и чланови репрезентације Србије у стрељаштву са ученицима војних школа

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас заједничком тренингу чланова репрезентације Србије у стрељаштву и ученика војних школа. Подсећајући да војне школе нуде бројне предности, али и омогућавају им да наставе да истовремено негују своје таленте и интересовања у одличним условима, министар Стефановић је позвао младе да се пријаве на конкурс који је отворен до 31. марта. 

Одржана седница Савета за националну безбедност

Седница Савета за националну безбедност, којом је председавао председник Србије Алексадар Вучић, а која је сазвана поводом ситуације на истоку Европе и у региону Западног Балкана, одржана је данас у Председништву Србије.

Понош показао да иза њега не стоји никаква политика

 „Нови интервју Здравка Поноша само је потврдио, ако уопште постоји неко коме није било јасно до сада, да не постоји било каква идеја, политика или чак суштина у реченицама које месијански изговара као свој политички програм.

Већ 670 кандидата за добровољно служење војног рока

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са начелницима регионалних центара Министарства одбране у Новом Саду, са којима је разговарао о раду и задацима центара за наредни период.

Стефановић позвао младе да се пријаве на конкурс за војне школе

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас младе да се пријаве на конкурс за упис у војне школе, који је отворен до 31. марта 2022. године, и постану припадници Војске Србије.

Стефановић дао потпис подршке листи "Александар Вучић - Заједно можемо све" за парламентарне и београдске изборе

Вечерас сам на општини Савски венац дао потпис за изборне листе “Александар Вучић - Заједно можемо све” за парламентарне и београдске изборе.