Навигација

Kада је Понош требало да буде на Косову и Метохији, он није био

„Морам да кажем да је Здравко Понош потпуно доследан у томе да је растерећен суштине у свим својим изјавама. Нажалост, када је требало да буде на Косову и Метохији, он није био. Када се дешавао погром српског становништва 2004., 2005., 2006., 2007. и 2008. године није се оглашавао, нити учинио нешто конкретно да помогне Србима.

Честитка министра одбране Стефановића поводом Дана државности Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је честитку свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије поводом Дана државности Републике Србије – Сретења.

Концерт Уметничког ансамбла „Станислав Бинички” поводом Дана државности

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је вечерас, у Великој дворани Коларчеве задужбине, концерту који је Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички” приредио поводом Дана државности Републике Србије.

Почасна артиљеријска паљба поводом Дана државности

По наређењу председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића, припадници Гарде Војске Србије извршили су данас, поводом обележавања 15. фебруара – Дана државности Републике Србије, почасну паљбу којој је присуствовао потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић.

Понош нема став ни о једном стратешком питању ове земље

„Запањујуће је са каквом необавезном лакоћом и недостатком било какве одговорности Здравко Понош говори о важним темама које данас интересују грађане Србије, али је још невероватније колико у његовим реченицама недостаје било каква садржина.

Понош без одговора о суштини свог штеточинског деловања по Војску Србије

„Колико год се Здравко Понош синоћ безуспешно трудио да скрене тему са уништавања, одумирања и девастирања војске, као и oдлива кадра у време када је био заменик начелника и начелник Генералштаба, у томе није успео. Није одговорио ни на једно питање које јавност поставља, нити је демантовао било шта од озбиљних података које је јавност имала прилике да чује о томе како је војска изгледала у време када је он њом управљао.

Министар Стефановић у "Новом јутру" на ТВ Пинк

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио je, гостујући у „Новом јутру“ на ТВ Пинк, да су иза Здравка Поноша остале скандалозне последице по Војску Србије и да је, након темељног уништавања у време претходног режима, било изузетно тешко обновити војску.

Министар Стефановић уручио стипендије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас уговоре о стипендијама Министарства одбране за десеторо младих који су испунили тражене услове конкурса за 2021/2022. годину. Он је поручио да напредак и модернизација наше војске почивају на овим младим стручњацима, који виде своју будућност у раду за наш систем одбране и Србију.