Навигација

Србија чека изручење Морине и да Заев испуни обећање

Потпредседник Владе и министар полиције Небојша Стефановић изјавио је данас да Србија чека изручење Томора Морине нашој земљи, као и да македонски премијер Зоран Заев испуни обећање да ће поштовати међународно право.

О изборним условима у парламенту

„Спремни смо да се у парламенту разговара и о изборним правилима, обуци бирачких одбора и свим темама које су биле поменуте и на скупу на Факултету политичких наука“, изјавио је данас члан Председништва СНС Небојша Стефановић.

Заједничко деловање припадника Хеликоптерске јединице и Хитне помоћи за бржи транспорт пацијената

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар здравља Златибор Лончар присуствовали су данас презентацији опреме за медицински транспорт пацијената, коју је Министарство унутрашњих послова набавило за нове хеликоптере „Ербас Х145М“. 

Стефановић са новоименованим амбасадором Руске Федерације

Министар Стефановић се још једном захвалио Руској Федерацији на принципијелном поштовању територијалног интегритета наше земље, као и драгоценој подршци по питању спречавања пријема такозваног Косова у Интерпол.

Потпуна истрага о „цурењу“ слика из личних карата

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да ће до краја бити спроведена истрага о томе да ли су фотографије из личних карата заменика специјалног тужиоца Саше Иванића и Београђанина Марка Драгославића доспеле из базе МУП-а у медије и на друштвене мреже.

Нови „Ербас Х145М“ хеликоптери ће повећати способност српске полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је данас да ће нови „Ербас Х145М“ хеликоптери, који су набављени за потребе Министарства унутрашњих послова, повећати способност српске полиције да у кратком временском року обави сваки задатак са којим се суочи.

Помаци у истрази праћења супруге Предрага Малог

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да постоји одређени напредак у истрази праћења невенчане супруге брата министра Синише Малог и изнео уверење да ће тај случај у потпуности бити разјашњен.

До краја 2020. око 2.000 сигурносних камера у Београду

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је до сада у Београду постављено око 180 нових сигурносних камера, а да је план да до краја следеће године у главном граду буде 2.000 камера, што је део пројекта „Сигуран град“.