Навигација

Полиција ће репресивним мерама покушати да утиче на смањење брзине кретања возила

„Полиција ће још појачати репресивне мере и пооштрити контроле због забрињавајуће статистике о страдањима у саобраћајним незгодама на српским путевима због непоштовања правила“, изјавио је данас министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић. 

Вучић прислушкиван 13 година

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је Александар Вучић у континуитету био прислушкиван од 1995. до 2000. године, затим од 2000. до 2003. и, посебно, на, како каже, перфидан начин од 2007. до 2012. године, без икаквог налога суда или било какве наредбе и мере засноване на закону, а некада и по налогу суда.

Разговор са представницима Независног синдиката полиције о положају припадника МУП-а

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са представницима Независног синдиката полиције о положају припадника Министарства унутрашњих послова и могућностима за његово даље унапређење.

Споразум о сарадњи између Србије и Бугарске ће допринети ефикаснијем и бржем реаговању у случају елементарних непогода

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар унутрашњих послова Републике Бугарске Младен Маринов потписали су данас у Београду Споразум о сарадњи у области ванредних ситуација.

Додатни децибели обмана и лажи СзС

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је да би данашња конференција за новинаре лидера Савеза за Србију најпре могла да се назове по Стеријиној комедији „Лажа и паралажа“. 

Стефановић и Маринов положили венце у знак сећања на погинуле припаднике МУП-а

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар унутрашњих послова Републике Бугарске Младен Маринов положили су данас венац на спомен обележје у знак сећања на припаднике Министарства унутрашњих послова који су погинули на дужности. 

Наставићемо заједно да радимо са Мађарском у интересу наших грађана

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Будимпешти са министром унутрашњих послова Мађарске Шандором Пинтером о даљем унапређењу сарадње полиције две земље, коју су оценили као изванредну.

Макрон показао велико поштовање према Србији

„Обраћањем на српском језику окупљеном народу на Калемегдану француски председник Емануел Макрон показао је велико поштовање према нашој земљи и њеном председнику Александру Вучићу“, каже министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.