Навигација

Прва фаза изградње метроа у Београду почеће следеће године

„Прва фаза изградње метроа у Београду почеће следеће године“, најавио је потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и истакао да Србија има новца да тај пројекат финансира. 

Србија ће наставити дипломатску борбу у спречавању тзв. Косова да постане део Интерпола

Нећемо дозволити да огрезли у криминалу и корупцији сада постану наводни борци против криминала, поручује министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и додаје да ће Србија наставити одлучну дипломатску борбу у спречавању тзв. Косова да постане део Интерпола.

Србија и Турска обележавају 140. годишњицу успостављања дипломатских односа

Потпредседник Владе и министар полиције Небојша Стефановић поручио је да Србија и Турска данас обележавају 140. годишњицу успостављања дипломатских односа уз постигнут висок ниво сарадње не само две државе, већ и два народа. 

Све спремно за долазак Макрона

„Све је спремно за долазак француског председника Емануела Макрона, каже министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, наводећи да ће бити примењене све безбедносне мере.“

Споразум о успостављању заједничких контрола на Граничном прелазу Прешево – Табановци ће омогућити бржи проток путника

„Овај Споразум омогућиће грађанима наше две земље, али и свима који транзитирају преко територије наших држава, да ефикасније, брже и економичније дођу до својих одредишта.“

Континуираним радом припадници ПУ за град Београд допринели да стопа криминала у престоници бележи пад

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић захвалио се данас припадницима Полицијске управе за град Београд на континуираном раду којим су допринели да стопа криминала у престоници бележи константан пад.

Хеликоптерска јединица добила два нова хеликоптера Х-145М

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас да је изузетно поносан што је Хеликоптерска јединица МУП-а добила два нова хеликоптера Х-145М, чиме је почела обнова флоте која није занављана скоро 40 година. 

Заплењено 2,5 тона наркотика, озбиљна борба

„Србија је ушла у озбиљну борбу против наркотрафикинга и до половине ове године заплењено је чак 2,5 тоне наркотика", изјавио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и додао да ће полиција бити оштра према нарко-дилерима.