Навигација

Одбијање Приштине да укине таксе пораз ЕУ

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је одбијање Приштине да укине таксе на српску робу пораз политике Европске уније.

Стефановић и Ганг о будућој сарадњи у области борбе против високотехнолошког криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са министарком спољних послова Републике Кореје Ганг Гјонг-хва о несрећи у Будимпешти у којој је страдало више јужнокорејских држављана, као и мерама које српска полиција предузима у потрази са страдалима.

Сарадња између САЈ и РАИД има посебан значај за Србију

Министар Стефановић је са амбасадором Француске Фредериком Мондолонијем присуствовао завршној вежби антитерористичке обуке припадника српске Специјалне антитерористичке јединице (САЈ) и припадника француске специјалне јединце РАИД.

Стефановић и Скот о унапређењу сарадње у области унутрашњих послова

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кајлом Скотом о наставку сарадње двеју земаља у области унутрашњих послова.

Српска полиција је једна од најцењенијих у области међународне сарадње

Министар Стефановић је детаљно упознао Прокопчука са разлозима противљења Републике Србије за пријем такозваног Косова у Интерпол, имајући у виду да су представници приштинских институција поново упутили захтев за улазак у ову међународну полицијску организацију.

Полицијска сарадња Србије и Велике Британије ће бити додатно унапређена

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Велике Британије Денисом Кифом о досадашњим односима две државе у области унутрашњих послова. 

Грађани да буду ослобођени плаћања такси другим државним органима за промену улице

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да ће разговарати са премијерком Аном Брнабић о томе да грађани буду ослобођени плаћања такси другим државним органима за промену улице, уколико је име промењено одлуком органа локалне самоуправе.

Нове електронске услуге и веб сервиси МУП-а за брже и ефикасније добијање докумената

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић представио је данас нове електронске услуге и веб сервисе Министарства унутрашњих послова, који ће грађанима омогућити да брже и ефикасније добију потребна документа.