Навигација

Наша улога је да грађанима обезбедимо сигурност

„Наша улога је да грађанима обезбедимо сигурност. Србија је данас стабилна и сигурна земља, захваљујући даноноћном раду ваших колега“.

Стефановић и Ређина де Доминићис о заштити дечијих права

Стефановић и Де Доминићис договорили су се о конкретним корацима будуће сарадње, која ће допринети још већој безбедности деце у Србији. 

Зараде запослених у МУП-у су значајно повећане последњих година

Припадници МУП-а, који раде један од најтежих послова у земљи, имају безрезервну подршку Министарства унутрашњих послова, Владе и председника Републике Србије. 

Захваљујући изузетном раду припадника УКП-а заплењена добра количина наркотика

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да је у последњих осам дана полиција запленила 239 килограма марихуане, 9,2 килограма хероина и 1,9 килограма кокаина. 

Вучић није ратни злочинац какви су Пацоли и његови шефови на КиМ

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојше Стефановића изјавио је данас да председник Србије Александар Вучић воли да се бави и молерајeм, али да није убица, силоватељ и ратни злочинац какви су Беџет Пацоли и његови шефови на Косову и Метохији.

СНС води рачуна о свом интегритету

"СНС зна шта је њен посао и предузимаће све мере да покаже да смо странка која води рачуна о свему, која води о рачуна о људима које представља и која води рачуна о свом интегритету."

Новинар Милан Јовановић и даље има полицијску заштиту

"Милану Јовановићу ни у једном тренутку није укинуто обезбеђење, он и даље ужива безбедносну заштиту полиције на начин на који је полиција проценила да је адекватан."

Због сумње мора доћи до изузећа судије Микуле

"Само због сумње да је судија Специјализованих већа Владимир Микула вечерао са адвокатом Аријанитом Коцијем, који брани некадашње припаднике терористичке ОВК Рустема Мустафу и Сами Љуштакуа, који су позвани на саслушање пред специјалним тужилаштвом у Хагу, мора доћи до његовог изузећа."