Навигација

Људи су задовољни акцијама полиције али не и висином казни

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је вечерас поводом протеста родитеља у Аранђеловцу да зна да су грађани као и он задовољни радом полиције и хапшењем дилера, али не и благим казнама које они добијају. 

Насиље не може да прође некажњено

Потпредседник Владе и министар полиције Небојша Стефановић изјавио је вечерас да је власт хапшењем тројице нападача на лидера Левице Борка Стефановића доказала да жели да буде другачија од опозиције и свега што су они чинили док су били на власти.

Очекујемо да ЕУ каже шта ће предузети

Србија од великих сила очекује да чује шта ће предузети поводом последњих мера Приштине, које како каже, нису само обична игра, већ акција усмерена на опстанак Срба на КиМ, изјавио је потпредседник Владе и министар полиције Небојша Стефановић.

Бесмислено да Гашић има везе са нападачима

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић одбацио је данас као бесмислене и нерационалне тврдње опозиционог Савеза за Србију да су осумњичени за напад на Борка Стефановића у Крушевцу повезани са шефом БИА Братиславом Гашићем.

Циљ нам је да ниједна жена не буде жртва насиља

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, на конференцији поводом Међународног дана борбе против насиља над женама, да се у ову борбу мора укључити целокупно друштво како више ниједна жена не би била жртва насилника.

Унапређење сарадње Србије и Русије у области унутрашњих послова

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином о односима две земље у области унутрашњих послова.

Србија прати ситуацију на терену

Министар полиције Небојша Стефановић каже да је раније током дана било кретања специјалних јединица РОСУ, као и других јединица косовских заштитних снага, и додаје да је сада ситуација на Косову мирна.

Повећање таксе је притисак на Србе на КиМ

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић оценио је данас да потез Приштине представља притисак на Србе који живе на КИМ, а штети економијама не само Србије, већ и других земљама.