Навигација

Улажемо у ватрогасно-спасилачке јединице

„Циљ нам је да кроз обуке, тренинге, подмлађивање састава, набавку добре опреме и технике, али и редовне и интервентне униформе, учинимо да ватрогасци буду боље заштићени и оспособљени да у тешким и сложеним ванредним ситуацијама заштите људе и имовину“.

Стање неупоредиво боље у односу на претходну власт

Потпредседник владе Небојша Стефановић оценио је данас да је стање у области слободе медија неупоредиво боље него за време претходне власти.

Очекујем миран скуп са великим бројем људи

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да ће сутрашњи скуп, у оквиру кампање "Будућност Србије" у Београду, бити без инцидената и да ће му присуствовати огроман број људи.

Испитаћемо снимак с увредљивим садржајем

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је да ће полиција испитати случај монтираног снимка са увредљивим садржајем, објављеног на Твитеру, у којем се поједини медији и новинари означавају као издајници.

Полиција има представу ко је запалио имовину фирме из Врања

Полиција има индиције ко би могли бити људи одговорни за паљење имовине врањског грађевинског предузећа "5Д", изјавио је данас министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић.

Односи Србије и Турске у последњих неколико година постали су изузетни

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са замеником министра унутрашњих послова Републике Турске Мухтеремом Инђеом о унапређењу сарадње полиције две државе. 

Опозицију не интересује дијалог већ власт

Опозицију не интересује дијалог већ само власт, оцењује министар унутрашњих послова и функционер СНС Небојша Стефановић и истиче да је Скупштина Србије једино место где су могући разговори власти и опозиције, али да Савез за Србију не жели разговоре. 

Наш посао је да се боримо за наш народ и нашу земљу

Имамо озбиљну конкуренцију у читавом региону, те државе дају озбиљне субвенције, економски су веома моћне, имају велики БДП, и оне нуде веома добре услове инвеститорима који сада размишљају и процењују где ће најбољи посао да направе. Наш посао је да се ми најбоље боримо за наш народ, за нашу земљу.