Навигација

Сарадња између САЈ и РАИД има посебан значај за Србију

Министар Стефановић је са амбасадором Француске Фредериком Мондолонијем присуствовао завршној вежби антитерористичке обуке припадника српске Специјалне антитерористичке јединице (САЈ) и припадника француске специјалне јединце РАИД.

Стефановић и Скот о унапређењу сарадње у области унутрашњих послова

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кајлом Скотом о наставку сарадње двеју земаља у области унутрашњих послова.

Српска полиција је једна од најцењенијих у области међународне сарадње

Министар Стефановић је детаљно упознао Прокопчука са разлозима противљења Републике Србије за пријем такозваног Косова у Интерпол, имајући у виду да су представници приштинских институција поново упутили захтев за улазак у ову међународну полицијску организацију.

Полицијска сарадња Србије и Велике Британије ће бити додатно унапређена

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Велике Британије Денисом Кифом о досадашњим односима две државе у области унутрашњих послова. 

Грађани да буду ослобођени плаћања такси другим државним органима за промену улице

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да ће разговарати са премијерком Аном Брнабић о томе да грађани буду ослобођени плаћања такси другим државним органима за промену улице, уколико је име промењено одлуком органа локалне самоуправе.

Нове електронске услуге и веб сервиси МУП-а за брже и ефикасније добијање докумената

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић представио је данас нове електронске услуге и веб сервисе Министарства унутрашњих послова, који ће грађанима омогућити да брже и ефикасније добију потребна документа.

У борби против нарко-мафије не сме бити ни неодлучности ни слабости

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Новом Саду да од полиције очекује да зада оштар и одлучан ударац нарко-мафији у овом граду и да у тој борби не сме бити ни неодлучности ни слабости. 

Србија показала снагу и чврстину

Војска и полиција и даље су у стању пуне борбене готовости, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.