Навигација

Српски и словачки полицајци у борби против ирегуларних миграција

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и премијер Републике Словачке Петер Пелегрини разговарали су данас у Београду са словачким полицијским службеницима.

Стефановић са делегацијом Атлантског савета о унапређењу односа Србије и САД у оквиру система безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са делегацијом Атлантског савета о могућностима унапређења односа Републике Србије и Сједињених Америчких Држава у оквиру система безбедности.

МУП претходних година значајно инвестирао у јачање сопствених капацитета

„Наши људи данас раде сервисе службених возила у складу са најсавременијим стандардима и сертификатима. Циљ нам је да управо ослањајући се на сопствене ресурсе остваримо уштеде, које ће нам опет омогућити ефикасније управљање људским и материјалним ресурсима.“

Ђиласа, Јеремића и Обрадовића Косово не интересује

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић каже да одлука Ђиласа, Обрадовића, Јеремића и других да не буду данас у Скупштини Србије јасно показује да им није стало до озбиљног разговора о најважнијим националним и политичким питањима, већ да је њихова једина политика да се врате у фотеље, па и по цену да нашкоде сваком Србину који живи на КиМ. 

Стефановић са представницима ФАТФ

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Београду са представницима евалуационог тима Заједничке групе за Европу и Евроазију ICRG-a Међународног тела за борбу против прања новца (ФАТФ). 

Измене Кривичног законика ће омогућити да убице и силоватељи деце заувек остану иза решетака

„Пооштравање казнене политике према убицама, силоватељима, насилницима и свима који чине тешка кривична дела, представља јасну поруку и решеност државе да такве људе пошаље што дуже тамо где им је место – у затвор.“

Очекујем брзо хапшење извршиоца убистава у Новом Саду

Министар полиције Небојша Стефановић каже да је полиција на трагу осумњиченом за троструко убиство у Новом Саду и да очекује да ће он брзо бити ухапшен.

Пројекат „Матура 2019“ има за циљ превентивну заштиту ученика завршних разреда средњих школа

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Београду ученицима завршних разреда средњих школа да се на матурској вечери понашају одговорно и додао да ће полицајци и током те вечери бити уз њих и бринути о њиховој безбедности.