Навигација

Заједничка седница две владe потврђује блиске везе Србије и Мађарске

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је данас у Суботици, после састанка са министром унутрашњих послова Мађарске Шандором Пинтером, да је сарадња полиција две земље на највишем могућем нивоу.

Лидери СзС више ни сами не знају шта желе

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је за Танјуг да му је невероватно свакодневно пренемагање лидера Савеза за Србију, који, каже, више ни сами не знају шта желе.

Протест протекао без инцидената

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је на конференцији за медије да је данашњи протест опозиције протекао без инцидената и да је на њему на почетку било између 7.300 и 7.500 људи.

Видећете 19. како изгледа 100.000 људи

Стефановић је подсетио да је за тада најављен скуп председника Србије Александра Вучића у оквиру кампање "Будућност Србије" и оценио да ће то бити један у највећих скупова у Београду у последњих 10 година.

Опозиција ништа није грађанима понудила

Министар унутрашњих послова и функционер СНС Небојша Стефановић изјавио је да опозиција није на данашњем протесту ништа понудила грађанима и да су могле само да се чују поруке мржње и претње.

Полиција била у Скупштини Србије како би штитила парламент

„Имали смо прилике да видимо упаде у институције, уношење тестера, ломљење државне имовине. Новинари су питали где је полиција. А, када имате такву врсту понашања као у Старом граду, Параћину, и неразумљиве сцене, постоји опасност да поново не упадну у Скупштину, пале и краду слике.“

Полиција је ту да буде у служби свог народа и да заштити имовину грађана

„Полиција никоме неће дозволити да упада у зграду Народне скупштине, да је пали и ломи и да било каквим насиљем над имовином и народним посланицима покуша да постигне неки политички циљ.“

Држава је одлучна да стане на пут свакој врсти криминала и корупције

Показано је да је држава одлучна да стане на пут свакој врсти криминала и корупције, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, наводећи да је повећан број поднетих кривичних пријава за таква дела.