Навигација

Стефановић и Сојлу потписали Писмо о намерама у области безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министaр унутрашњих послова Републике Турске Сулејман Сојлу потписали су вечерас у Београду Писмо о намерама између министарства унутрашњих послова две земље у области безбедности, које ће допринети бржој и интензивнијој размени података.

Промоција 15. класе полазника ЦОПО

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је у Сремској Каменици да ће током ове и наредне године 2.000 полазника Центра за основну полицијску обуку бити примљено у Министарство унутрашњих послова.


У борби против насиља у породици не смете бежати од сопствене одговорности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас полицијским службеницима, полазницима трећег циклуса обуке за поступање и примену Закона о спречавању насиља у породици, да у борби против тог друштвеног проблема не смеју бежати од сопствене одговорности, јер њихове одлуке могу да спасу животе и заштите жртву. 

Борбa против криминала неће стати

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да је полиција у неколико претходних дана ухапсила 220 особа осумњичених за кривична дела из области привредног, али и општег криминала.

Наставићемо да едукујемо најмлађе како да буду што безбеднији и сигурнији у саобраћају

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је данас ће Министарство унутрашњих послова у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја и школама наставити да едукује најмлађе како да буду што безбеднији и сигурнији у саобраћају.

Добра сарадња српске и аустријске полиције

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са новоименованим амбасадором Републике Аустрије у Републици Србији Николаусом Лутеротијем о досадашњој, како су оценили, доброј сарадњи српске и аустријске полиције

Стефановић и Бартман разговарали о наставку сарадње у области ванредних ситуација

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са делегацијом Национале гарде Охаја, коју је предводио мајор-генерал Марк Бартман, о наставку сарадње у области ванредних ситуација.


Недопустиво је да било ко напада полицајце који раде свој посао у складу са законом

Најоштрије осуђујем напад на полицајце који се догодио у општини Врбас, а који су извршили политичар Народне странке и њен повереник за Војводину Борислав Новаковић и група лица коју је предводио."