Навигација

Суштина је да возачи буду свесни да поштовањем закона штите себе и друге

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је потресна чињеница да су и поред измена Закона о саобраћају, на друмовима све учесталије саобраћајне несреће с трагичним исходима и да лица у алкохолисаном стању угрожавају себе и друге учеснике у саобраћају.

Хвала ватрогасцима-спасиоцима на њиховом несебичном раду

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић честитао је данас ватрогасцима-спасиоцима 4. мај, Међународни дан ватрогасаца, и пожелео им да имају што мање посла.

Полицајци из ПУ Прокупље показали изузетну храброст

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са полицијским службеницима Полицијске управе Прокупље који су помогли путницима у аутобусу, након саобраћајне незгоде која се 30. априла догодила у селу Барлово.

Отказана манифестација полиције због протеста СзС

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да манифестација полиције заказана за 3, 4. и 5. мај на платоу испред Скупштине Србије, мора да се откаже због протеста опозиције у Пионирском парку у суботу.

Правила нису ту због казни већ због заштите живота

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да возачи, нажалост, не обраћају пажњу на упозорења и апеле полиције да се придржавају правила.

Лицемерне изјаве СзС да Вучић не жели дијалог

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је данас као лицемерне изјаве лидера Савеза за Србију да Александар Вучић не жели дијалог са њима.

Унапређење сарадње Србије и Велике Британије у области унутрашњих послова

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Лондону са британским министром за безбедност и економски криминал Беном Воласом, као и Аланом Данканом министром за Европу и Америку.

Манипулације због политичких поена

„Истина је да током протеста у Борчи ни једно стакло није напрсло на поменутој пекари, док са друге стране цео свет редовно сведочи десетинама ломљења, паљења и крађа имовине, као и свакодневним нападима на Србе на Косову и Метохији."