Навигација

Напад на раднике "Градске чистоће" је последица подстрекивања

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић осудио је данас напад на раднике београдске "Градске чистоће" након протеста учесника "Један од пет милиона" и истакао да оно што је много страшније од самог акта насиља је што, у овом случају, постоји подстрекивање на насиље.

Ужасна трагедија у АМСС-у, чекају се резултати

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да нема нових информација у вези с трагедијом која се јуче догодила у седишту АМСС-а у Београду, а у којој је убијен председник те организације Мирко Бутулија, наводећи да се чекају резултати истраге.

СзС ван земље против Србије, а овде глуме патриоте

Министар унутрашњих послова Србије и функционер Српске напредне странке (СНС) Небојша Стефановић изјавио је данас да политичари из опозиционог Савеза за Србију ван земље причају како је Србија одговорна за све ратове, а када се врате онда „глуме“ велике патриоте.

Припадници МУП-а професионалним радом гарантују безбедност наше земље

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је данас на Граничном прелазу Батровци да је државна граница Републике Србије сигурна и да припадници Министарства унутрашњих послова професионалним и добрим радом гарантују безбедност наше земље. 

Наш задатак је да запослени буду здрави и безбедни

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је акцији „Превентивни дан здравља“ у оквиру које су припадници Полицијске бригаде ПУ за град Београд имали превентивне лекарске контроле.

Стефановић и Кухта о сарадњи у области управљања границом

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Републике Чешке Томашом Кухтом о сарадњи две земље у области унутрашњих послова.

Приштинско руководство није дорасло функцијама које обавља

Потпредседнк Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас, поводом позива Кадрија Весељија да се "сви окупе против Србије“, да је то још један показатељ да приштинско руководство није дорасло функцијама које обавља и упозорио на одсуство реакције ЕУ и међународне заједнице. 

Хвала Републици Бурунди на повлачењу признања такозваног Косова

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Београду са министром спољних послова Републике Бурунди Езекјелом Нибижиром.