Навигација

Добробит Србије је изнад страначког интереса

„Снага Србије проистиче из тога што је успела да се издигне из економског понора и да стабилизује своју економију, која гарантује грађанима бољи живот и већу снагу државе.“ 

Полиција у прва четири месеца ове године запленила више од две тоне дроге

„Желим да се захвалим полицајцима и припадницима других служби безбедности који су и у овој години неуморно радили и показали да у Србији нема толеранције према наркотицима.“

Стефановић и Киф о унапређењу сарадње

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Велике Британије Денисом Кифом о наставку сарадње полиција двеју земаља.

Нико не сме да се осећа небезбедно у Србији

„Ширење мржње према Мађарима, какво смо недавно имали прилике да чујемо у говорима лидера на скуповима Савеза за Србију, очигледно инспирише поједине у нашој земљи на мржњу према другим народима и доводи до појаве и овакве врсте графита, непримерених и недостојних једне земље каква је Србија.“

Стефановић и Фратини сагласни да је у оквиру Поглавља 24 остварен значајан напредак

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са Франком Фратинијем о напретку Републике Србије у области европских интеграција.

Изложба „Одбрана 78“ подсећа на храброст полицајаца и војника који су се борили да сачувају Србију

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом обиласка изложбе посвећене обележавању 20 година од НАТО агресије, да је реч о изузетно вредној изложбеној поставци, која нас подсећа на храброст полицајаца, војника и свих грађана који су се заједнички борили да сачувају своју земљу. 

Садашња власт гледа 20 до 30 година унапред

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић оценио је данас да је председник Александар Вучић на скупу „Будућност Србије“ у петак у Београду показао да садашња власт не размишља један или два дана унапред, већ да гледа двадесет до тридесет година унапред.

"Полиција у заједници" 3, 4. и 5. маја у центру Београда

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић најавио је данас да ће 3, 4. и 5. маја исред Дома Народне скупштине, Скупштине града Београда и у Пионирском парку бити одржана манифестација "Полиција у заједници".