Навигација

У Нишу слика успешне Србије која никога не угрожава

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је у Нишу приказана слика успешне Србије која има јаку економију, која је способна да штити своје грађане, која неће бити агресор, али неће дозволити ни да је неко угрожава.

Никога неће штитити партијска припадност

„Никога неће штитити ни партијска припадност, ни књижица, ни материјални статус, ни положај у друштву", поручио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поводом хапшења више особа, међу којима су функционери општине Пожега и службеник Министарства рада.

МУП наставља рад на побољшању стандарда запослених

„Тражим од сваког запосленог да уложи више рада и да буде на услузи грађанима, а ми ћемо им се кроз побољшање њиховог материјалног положаја одужити што свакодневно ризикују своје животе за безбедност других и показати им да бринемо о њима.“

Полицијска бригада представља гарант стабилности и безбедности Србије

Министар Стефановић је нагласио да су припадници ове посебне јединице полиције много пута доказали да су међу најбољима у земљи у заштити јавног реда и мира и безбедности свих грађана Србије, посебно Београда где су највише и ангажовани.

Ситуација на КиМ сложена, опозиција нас увукла у проблеме

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је садашња опозиција док је била на власти земљу увукла у највеће проблеме, пре свега у вези с Косовом и Метохијом, а које председник Србије Александар Вучић сада покушава да исправи.

Код опозиције је приметан недостатак програма

Не знам како бисмо се такмичили у камповима за нинџе, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, поводом постављања шатора опозиције испред Председништва Србије у Пионирском парку у Београду.

Суштина је да возачи буду свесни да поштовањем закона штите себе и друге

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је потресна чињеница да су и поред измена Закона о саобраћају, на друмовима све учесталије саобраћајне несреће с трагичним исходима и да лица у алкохолисаном стању угрожавају себе и друге учеснике у саобраћају.

Хвала ватрогасцима-спасиоцима на њиховом несебичном раду

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић честитао је данас ватрогасцима-спасиоцима 4. мај, Међународни дан ватрогасаца, и пожелео им да имају што мање посла.