Навигација

Хвала вам што сте поднели сваки терет и помогли да наша земља стане на своје ноге

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, на свечаности поводом обележавања 72 године постојања и рада Удружења пензионера града Новог Сада, да је предмет Основи безбедности деце пример како пензионерима не мањка енергије и како се могу укључити у друштвене активности.

Желимо да грађани и деца буду безбедни у сваком моменту

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је ухапшен мушкарац који је напаствовао девојку у возилу београдског градског превоза.


Борићемо се да тзв. "Косово" не буде део ИНТЕРПОЛ-а

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић најавио је да ће током наредне недеље интензивирати активности на пољу борбе да самопроглашено Косово не постане члан ИНТЕРПОЛ-а и поновио да не постоји ниједан правни аргумент да буде део те међународне полицијске организације.

Стефановић и Чупријан о наставку сарадње

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и заменик министра за цивилну заштиту и ванредне ситуације Руске Федерације Александар Чупријан разговарали су вечерас у Београду о наставку сарадње две државе у области ванредних ситуација.

Белгија подржава европски пут наше земље

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и новоименовани амбасадор Краљевине Белгије Кунрад Адам разговарали су данас у Београду и изразили задовољство постигнутим нивоом досадашње полицијске сарадње две земље.

Чланица ИНТЕРПОЛ-а може бити само земља која је чланица УН или је у улози посматрача у УН

Нема никаквих разлога да се КиМ прими у ИНТЕРПОЛ, осим политичких, рекао је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и додао да Србија ради на достављању политичких, правних и полицијских аргумената зашто КиМ никада не би требало да буде део ИНТЕРПОЛ-а.

Сигурност и безбедност грађана подразумева даноноћни рад полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас Полицијску управу Крушевaц где је разговарао са полицијским службеницима о унапређењу услова њиховог рада.

Резултати мерило за останак у влади

Министар унутрашњих послова и потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је данас да резултати треба да буду мерило за останак на министарској функцији и да сваки члан владе који се уморио или мисли да је пружио свој максимум треба да уступи место неком другом.