Навигација

Новинару Цветковићу гарантована сва права

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да су новинару Стефану Цветковићу, који у Управи криминалистичке полиције давао исказ, гарантована сва права.

Бројне нелогичности, испитујемо ДНК отиске

Новинар Стефан Цветковић тренутно је у Управи криминалистичке полиције, где ће дати исказ. У истрази његовог нестанка било је доста нелогичности које нису смеле да буду подељене са јавношћу, а велики број ДНК отисака, узетих са Цветковићевог возила и сата који је пронађен, и даље се пореде."

Стефановић обишао нове погоне Бекамента у Аранђеловцу

Небојша Стефановић присуствовао је данас у компанији Бекамент" отварању нових погона за производњу прашкастих материјала и течног програма, као и потпуно аутоматизовани магацин у оквиру свог фабричког комплекса у Аранђеловцу. 

Напад на полицајце не сме да се толерише

Небојша Стефановић поручио је данас да свако има право да законито протестује, али да се насиље неће толерисати и, уз оцену да је јучерашњи напад на полицајца скандалозан, додао да очекује да нападачи буду најоштрије кажњени.

Стефановић и Скoт разговарали о наставку билатералне сарадње

Небојша Стефановић и амбасадор Сједињених Америчких Држава Кајл Скoт разговарали су данас у Београду о наставку сарадње Министарства унутрашњих послова Републике Србије и агенција за спровођења закона САД.  

Србија поуздан партнер у борби против организованог прекограничног криминала

Поменуте истраге биле су усмерене на сузбијање кривичних дела из области организованог криминала, са посебним акцентом на сузбијање кријумчарења наркотика и миграната, као и компјутерског криминала и фалсификовања новца.


Воља народа се мора поштовати

„Не могу да верујем да неко сматра лошим то што ће председник Србије Александар Вучић поштовати вољу народа, шта хоће да нам кажу да они када би дошли на власт не би поштовали вољу народа. Ваљда је воља народа ултимативна ствар коју свако мора да поштује“.

Ниjе донето решење о премештању Mилића

Никада није донето решење којим се начелник Полицијске управе Београд Веселин Милић распоређује на друго радно место, рекао је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић упитан да ли је истина да је Милић решење које је наводно добио исцепао.