Навигација

Стефановић и Сојлу разговарали о унапређењу сарадње српске и турске полиције

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је у Анкари са министром унутрашњих послова Турске Сулејманом Сојлуом о конкретним начинима унапређења сарадње српске и турске полиције.

Донација Владе Јапана Сектору за ванредне ситуације

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да ће донација Владе Јапана Сектору за ванредне ситуације, која се састоји од рафтинг и спасилачких чамаца и друге опреме, помоћи у формирању интервентних спасилачких тимова и још ефикаснијем раду ватрогасаца-спасилаца.

Стефановић примио полазнике 16. класе ЦОПО

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је данас Милоша Ванића и Филипа Карличића, полазнике 16. класе Центра за основну полицијску обуку, који су непосредно након извршења кривичног дела крађе, брзом и ефикасном интервенцијом ухватили починиоца.


Опозиција није учинила ништа да заштити Србе на КиМ

Потпредседник владе Небојша Стефановић осудио је данас позив опозиције, предвођене Драганом Ђиласом, Бошком Обрадовићем и Вуком Јеремићем, на пуч и крвопролиће истичући да то може само да нанесе штету Србији, те поручио да грађани Србије могу да виде разлику између људи који су за умањивање снаге наше земље и Александра Вучића који чини најбоље за свој народ.

Свако понашање које узнемирава грађане Србије наноси им материјалну штету или ризикује њихову безбедност биће оштро санкционисано

„Свако дивљачко понашање, понашање које узнемирава грађане Србије, наноси им материјалну штету или угрожава њихову безбедност, биће оштро санкционисано“ поручио је Стефановић

Министри Србије и Црне Горе потписали седам споразума и два протокола

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са министром унутрашњих послова Црне Горе Мевлудином Нухоџићем о сарадњи полиција двеју земаља у борби против организованог криминала, а након састанка министри су потписали седам споразума и два протокола о пограничном саобраћају и граничној контроли.

Стефановић са председницима Адвокатских комора о активностима на унапређењу положаја адвоката

Небојша Стефановић разговарао је данас са председницима Адвокатске коморе Србије и Адвокатске коморе Београда, Виктором Гостиљцем и Југославом Тинтором, о активностима које би водиле унапређењу положаја адвоката у Србији и њиховој већој безбедности, са посебним освртом на недавно убиство адвоката Драгослава Огњановића. 

Предузимају се све мере које су потребне да би се ватра угасила

Све мере се предузимају како би се угасио пожар, који је у уторак увече избио код Пупиновог моста у Земуну, али ситуација је тешка, изјавио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић додајући да су четири ватрогасца лакше повређена у пожару.