Навигација

Србија изложена тешким притисцима око Косова

Небојша Стефановић каже да је Србија изложена тешким притисцима око Косова, али да је добро што председник Александар Вучић на те притиске одговара доносећи решења која су у најбољем интересу народа.

Смањена укупна стопа криминала за 19 одсто

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да је полиција у последњих месец дана, у циљу подизања нивоа безбедности и сигурности грађана, предузела низ мера и радњи према безбедносно интересантним особама и истакао да, у том периоду, на територији наше земље није почињено ниједно убиство које је последица обрачуна криминалних група.

Опозиција се окупља због фотеље

Члан Председништва СНС и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да се опозиција уједињује због фотеље и да својим иступима отежавају положај Србије у преговорима око Косова и Метохије.

За шест месеци ухапшено 106 особа због наркотика

У првој половини ове године у Србији је ухапшено 106 особа због наркотика, а откривено је 15 лабораторија за синтетичку дрогу, рекао је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. 

Остварен значајан напредак у реформама које се спроводе унутар МУП

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са Франком Фратинијем о напретку који је Србија остварила у процесу европских интеграција, са посебним акцентом на Поглавље 24 – правда, слобода и безбедност.

Стефановић и Мајер разговарали о унапређењу сарадње две земље

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са државним секретаром Савезног министарства унутрашњих послова Републике Немачке Штефаном Мајером о унапређењу сарадње две земље, посебно у области унутрашњих послова.

Ригорозном применом ЗОБС значајно смањен број страдалих у саобраћајним незгодама

Небојша Стефановић изјавио је данас да су измене Закона о безбедности у саобраћају и њихова ригорозна примена значајно допринеле смањењу бројa страдалих у саобраћајним незгодама на путевима у Србији.

Криминалци да страхују од закона

Небојша Стефановић је обишао Полицијску управу у Краљеву и поручио да ће припадници Министарства унутрашњих послова наставити неуморно да раде како се ниједан криминалац у Србији не би осећао сигурно.