Навигација

Одлука о изборима није лака

Члан председништва СНС Небојша Стефановић каже за РТС да је он увек за то да се провери воља народа, али да је много фактора који ће утицати да се формулише одлука о изласку на ванредне изборе.

Србија је направила стратешки искорак

"Оно што је Путин јуче урадио, је нешто што је потпуно изузетак. Тиме је показао поштовање према председнику Вучићу."

Унапређење сарадње са Корејом у области сајбер безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и новоименовани амбасадор Републике Кореје Хјунг-Чан Че разговарали су данас о унапређењу сарадње у области сајбер безбедности и ванредних ситуација. 

Предузете озбиљне мере безбедности

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да су предузете озбиљне мере безбедности због посете председника Русије Владимира Путина.

Имамо одређене индиције ко је убица Ивановића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да је Приштина на себе преузела одговорност да ли ће бити пронађене убице Оливера Ивановића, јер су одбили сваку сарадњу са Београдом.

Демаскирана лажна брига за Ивановића

Скандалозна изјава једног од вођа Савеза за Србију Жељка Веселиновића, који брутално вређа Милену Ивановић, представља наставак Ђиласове, Јеремићеве и Обрадовићеве политике насиља над женама, изјавио је данас члан Председништва СНС и министар у Влади Србије Небојша Стефановић.

Ванредни избори зависе од пуно фактора

Потпредседник Владе Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да су поруке у којима треба да се промени власт без избора лоше за демократију једне земље, за друштво једне земље и додао да евентуално одржавање ванредних избора зависи од пуно фактора. 

Драконским казнама борићемо се против криминала

"Измене закона и увођење драконских казни за починиоце кривичних дела, укључујући и доживотну казну затвора суштина су борбе против криминала у Србији и требало би да покажу криминалцима да наша држава није добро тле за криминалне активности."