Навигација

Питање регионалне безбедности изузетно важно

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са замеником помоћника државног секретара Сједињених Америчких Држава Питом Мароком о безбедности у Србији и региону.

Србија лидер у региону по уништењу илегалног или предатог оружја

Небојша Стефановић поручио је данас у Лондону да су припадници МУП-а Србије у претходном периоду предузели велике напоре како би прикупили оружје и муницију у илегалном поседу и уништили их у сарадњи са међународним партнерима, као и разоткрили организоване криминалне групе које тргују илегалним оружјем.

О решености Србије да се бори против сајбер криминала најбоље говоре резултати полиције

Небојша Стефановић поручио је данас, на састанку министара унутрашњих послова и безбедности на Самиту о Западном Балкану који се одржава у Лондону, да о решености Србије да се бори против сајбер криминала најбоље говоре резултати полиције.  

Стефановић се састао са Мајером

Небојша Стефановић састао се данас у Лондону, уочи почетка састанка министара унутрашњих послова и безбедности на Самиту о Западном Балкану, са Штефаном Мајером, парламентарним државним секретаром Савезног министарства унутрашњих послова, грађевине и домовине Савезне Републике Немачке. 

Полиција је увек уз свој народ

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар одбране Александар Вулин у склопу обележавања годину дана рада Владе обишли су данас на Тргу Слободе у Суботици акцију „Полицајац у заједници“, на којој су припадници полиције грађанима приказали вештине, способности, методе рада и опрему са којом располажу. 


Стефановић и Мондолони истакли добру полицијску сарадњу двеју земаља

Стефановић и Мондолони су оценили да је сарадња у области борбе против организованог криминала на добром нивоу, али да постоји простор за њено унапређење кроз размену експерата и информација.

Ове године нова возила и радне и заштитне униформе за ватрогасце

Небојша Стефановић истакао је данас да ће Министарство унутрашњих послова ове године набавити нова возила и радне и заштитне униформе за ватрогасце, како би у извршењу свакодневних задатака заштитило њихове животе и омогућило им да буду још ефикаснији у пружању помоћи грађанима.  

Односи Србије и Српске треба да буду пример како се сарађује, како се чува стабилност и мир

Небојша Стефановић поручио је данас у Бања Луци да Република Србија и Република Српска имају братске односе који се стално развијају и сваки пут када неко и помисли да угрози те односе ми му одговарамо новим мостом, новом инвестицијом, новом фабриком и новим јачањем.