Навигација

Србија неће бити место за кланове

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да је полиција расветлила у току 2018. године 80 одсто свих убистава на територији Србије, те додао да је данашња акција још једна порука свима који се баве организованим криминалом да то неће моћи да чине у Србији.

Још траје истрага о нападу на новинара Јовановића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да је у току истрага у вези мотива напада на новинара портала „Жиг-Инфо“ Милана Јовановића из Гроцке и да надлежни органи нису престали с истражним радњама.

Неће бити никаквих контрамитинга 17. јануара

Министар полиције Небојша Стефановић је изјавио да 17. јануара током посете председника Русије Владимира Путина у Србији неће бити организовани никакави контрамитинзи.

Чауре нису оригиналне већ пластични клонови

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да чауре које је Београд, после убиства Оливера Ивановића, добио из Приштине нису оригиналне већ пластични клонови и да су, према мишљењу експерата, недовољно добри докази да би се утврдило из којег је оружја пуцано.

У акцији полиције ухапшено 150 особа

Министар полиције Небојша Стефановић је изјавио данас да је у великој акцији МУП-а ухапшено 150 особа осумњичених за најтежа кривична дела.

Црвена Интерполова потерница за Филипом Кораћем

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је данас расписана црвена Интерполова потерница за Филипом Кораћем.

Стефановић и Киф о конкретним корацима у циљу унапређења сарадње

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Велике Британије Денисом Кифом о наставку сарадње две земље у области унутрашњих послова.

Спремни смо да заштитимо све грађане и наше госте

"Потпуно смо спремни да безбедносно заштитимо свакога и пружимо сигурност свима грађанима Србије и нашим гостима."