Навигација

Гледамо интересе Србије а не СНС

"СНС није странка која је самозадовољна и странка у којој неколицина функционера треба да буде срећна зато што има неки положај, већ странка која се бори за бољи живот свих људи у нашој земљи."

Очистићемо жито од кукоља

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић оценио је да су се неки напредњаци много заиграли и да су појединци СНС доживели као средство остваривања неких личних циљева, привилегија и богаћења.

Задатак свих нас је да немамо ниједног настрадалог у саобраћајној незгоди

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је да постоји тренд смањења броја страдалих на путевима у Србији, али да је пред надлежним институцијама још много посла.

Стефановић о изборима, Косову, протестима и односима унутар СНС

"Грађанима Србије желим да година у коју смо ушли буде мирна и да имају хармонију око себе да би могли да се посвете оним стварима које су им важне у животу и које их чине срећним."

15. сусрет Путина и Вучића говори о односима два лидера

"Шта Владимир Путин мисли о Александру Вучићу најбоље говори то што ће се шеф руске државе ускоро по 15. пут састати са српским председником, како би с њим разменио мишљење о важним стварима за нашу земљу."

Срећна Нова година

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић честитао је грађанима и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Нову годину и пожелео им да буду срећни, здрави и безбедни.

Грађани у Бору и Зајечару могу се ослонити на полицијске службенике

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Бору са начелницима полицијских управа Бор и Зајечар, као и представницима граничне полиције и Сектора за ванредне ситуације, о тренутној безбедносној ситуацији у овом делу Србије.

У Србији неће бити украјинског сценарија

"Србија има спреман одговор уколико после формирања тзв. војске Косова на било који начин буде угрожена безбедности Срба у покрајини или им запрети опасност од новог погрома", изјавио је потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.