Навигација

Републички штаб за ванредне ситуације ће помно пратити стање водотокова у наредна 24 сата

Стефановић поручио да се вода полако повлачи и да ће Републички штаб за ванредне ситуације, заједно са општинским, помно пратити ситуацију у наредна 24 сата.


Стефановић и Дитман истакли добру сарадњу полиција двеју земаља

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Савезне Републике Немачке Акселом Дитманом о наставку сарадње полиција двеју земаља.

Стефановић и Аламими разговарали о наставку сарадње полиција РС и УАЕ

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са директором Федералне криминалистичке полиције Уједињених Арапских Емирата (УАЕ) Хамад Ажлан Аламимијем о наставку сарадње полиција двеју земаља.

Србија не може бити усамљена у решавању мигрантске кризе

Небојша Стефановић поручио је данас у Бриселу, на састанку о миграционој ситуацији на Западном Балкану, да Србија не може бити усамљена у решавању мигрантске кризе, јер ниједна земља не може самостално да реши овај проблем.

Стефановић посетио полицаjца рањеног у Нишу

Стефановић је похвалио изузетну храброст Милошевића који је те вечери заштитио животе многих грађана и показао изузетну прибраност и одлучност.


Не креирајте лажне вести јер наносите штету Србији

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да још нису утврђени мотиви ширења лажне вести о неисправности воде у Београду, али да се, за сада, зна да је осам особа у томе учествовало, истакавши да они који креирају лажне вести наносе велику штету и шире лошу слику о Србији.

Цветковић дао изјаву полицији, данас иде кући

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је новинар Стефан Цветковић завршио давање изјаве полицији, извештај је достављен тужиоцу и сада је тужилаштво на потезу, а Цветковић ће се током дана вратити кући, жив и здрав.

Новинару Цветковићу гарантована сва права

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да су новинару Стефану Цветковићу, који у Управи криминалистичке полиције давао исказ, гарантована сва права.