Навигација

Добра сарадња српске и аустријске полиције

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са новоименованим амбасадором Републике Аустрије у Републици Србији Николаусом Лутеротијем о досадашњој, како су оценили, доброј сарадњи српске и аустријске полиције

Стефановић и Бартман разговарали о наставку сарадње у области ванредних ситуација

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са делегацијом Национале гарде Охаја, коју је предводио мајор-генерал Марк Бартман, о наставку сарадње у области ванредних ситуација.


Недопустиво је да било ко напада полицајце који раде свој посао у складу са законом

Најоштрије осуђујем напад на полицајце који се догодио у општини Врбас, а који су извршили политичар Народне странке и њен повереник за Војводину Борислав Новаковић и група лица коју је предводио."

Србија настоји да на све легитимне начине спречи приступање КиМ у ИНТЕРПОЛ

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић истиче да су притисци западних земаља да се Косово прими у ИНТЕРПОЛ велики, иако не постоје правне основе за његово чланство у овој организацији. Србија настоји да на све могуће, легитимне начине спречи приступање и досад је упутила неколико сета документације са аргументацијом.

Српска полиција пету годину заредом међу десет најбољих чланица ИНТЕРПОЛА

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и председник Међународне организације криминалистичке полиције ИНТЕРПОЛ Менг Хонгвеј, истакли су данас у Београду да је српска полиција већ пету годину заредом међу десет најбољих чланица ИНТЕРПОЛА.

Србија посвећена борби против прања новца и финансирања тероризма

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је на скупу у Београду на којем је представљен стратешки документ „Процена ризика од прања новца и процена ризика од финансирања тероризма“, да је Србија посвећена борби против прања новца и финансирања тероризма и да је у ту борбу спремна да укључи целокупан државни апарат и приватни сектор.

Ово је сигнал Србима да нису добродошли

Посета председника Вучића Космету је сложена у безбедносном смислу, не могу рећи да је његова безбедност непосредно угрожена, али околности су тешке", рекао је Стефановић.

Председник упутио искључиво поруке мира

Невероватно ми је да се после посете председника Александра Вучића, током које је упутио искључиво поруке мира, јавља Кадри Весељи да каже да је председник на Газиводама упутио ратнохушкачке поруке, изјавио је министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић.