Навигација

Министар Стефановић обишао радове у лозничкој касарни „Поднаредник Момчило Гаврић“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас инфраструктурне радове у касарни „Поднаредник Момчило Гаврић“ у Лозници, где је смештен 111. пешадијски батаљон Прве бригаде Копнене војске. Стефановић je овом приликом истакао да Министарство одбране и Војска Србије намеравају да у Лозници имају пун и савремено опремљен пешадијски батаљон.

Министар Стефановић обишао војни Погон за прераду дрвета у Шапцу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који је данас обишао Погон за прераду дрвета, ПВЦ и алуминијумске столарије Војнограђевинске установе "Београд" у Шапцу, истакао је да је Војнограђевинска установа у последњих 12 месеци направила значајан искорак и да је успела да постигне да изградња буде на рекордном нивоу.

Министар Стефановић на примопредаји дужности начелника Војне академије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас у касарни „Генерал Јован Мишковић“ на Бањици свечаности примопредаје дужности начелника Војне академије између досадашњег вршиоца дужности пуковника доцента др Аце Ранђеловића и пуковника др Срђана Благојевића.

Састанак министра Стефановића са амбасадором Израела Виланом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Државе Израел у Београду Јахелом Виланом о наставку сарадње двеју земаља у области одбране.

Скоро 1.400 припадника у овој години решило питање крова над главом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је данас да су 1.384 активна и пензионисана припадника Министарства одбране и Војске Србије у овој години решила своје стамбено питање, што је за 50 одсто већи број у односу на претходне године.

Не могу они Вучићу, пре свега, да опросте чињеницу да је Србија данас успешнија од Хрватске

„Иако је дневни лист „Данас" објавио интервју Јадранке Косор потписујући је као бившу премијерку Републике Хрватске, сасвим је јасно да она говори онo што мисле представници власти у Хрватској, не само о Александру Вучићу као председнику Србије већ и о Србији у целини.

Министар Стефановић на седници скупштинског Одбора за одбрану

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас 17. седници Одбора за одбрану и унутрашње послове Народне скупштине Републике Србије, који је разматрао и прихватио информације о раду Министарства одбране за периоде април-јун и јул-септембар 2021. године.

Скоро 900 беба у Министарству одбране и Војсци Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић навео је данас да су 894 припадника Министарства одбране и Војске Србије у овој години добила принову. „Изузетно смо поносни на сваког дечака и девојчицу који су се родили, као што смо сигурни да ће они бити поносни на своје родитеље, који су посветили своје животе отаџбини“, рекао је министар.