Навигација

Министар Стефановић честитао припадницима Војске Србије освојена прва места

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је честитке капетану прве класе Невени Јовановић, припадници Одреда војне полиције специјалне намене „Кобре“, која је освојила убедљиво прво место у женској конкуренцији и воднику Ђуру Борбељу, припаднику Прве бригаде Копнене војске, који је победио у мушкој конкуренцији у трци „1300 каплара“, која је данас одржана у Аранђеловцу.

Обавезни војни рок је реална потреба војске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић оценио је да је увођење обавезног војног рока у Србији реална потреба војске, али да не може да каже да ће одлука о томе бити донета ове године зато што, како наводи, има много аспеката на које мора да се рачуна.

Вежба падобранских јединица Војске Србије и Оружаних снага САД

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, заједно са начелником Генералштаба Војске Србије генералом Миланом Мојсиловићем и амбасадором САД у Србији Ентонијем Годфријем, обишли су данас учеснике билатералне тактичке вежбе „Небески мост 21“, коју су на аеродрому „Наредник-пилот Михајло Петровић“ у Нишу и у ширем рејону војног комплекса „Међа“ код Дољевца, извели припадници Војске Србије и Оружаних снага Сједињених Америчких Држава.

Само људи попут Саше Јанковића могу да одговарају неким центрима моћи

Када се само сетим како се Саша Јанковић здушно залагао за чланство такозваног Косова у Интерполу и колику смо борбу водили да то спречимо, мислим да је грађанима Србије данас, после његових најновијих изјава, јасније како је и зашто то радио.

Министар Стефановић присуствовао свечаном обележавању Дана српског јединства, слободе и националне заставе

Дан српског јединства, слободе и националне заставе обележен је данас у Републици Србији низом догађаја, а као круна празника, на београдском Савском тргу, крај Споменика Стефана Немање, утемељивача српске државе, одржана је централна манифестација, са богатим културно-уметничким програмом.

Председник Србије Александар Вучић и министар одбране Небојша Стефановић обишли приказ наоружања и војне опреме на београдском Ушћу

Председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић, заједно са потпредседником Владе и министром одбране др Небојшом Стефановићем и начелником Генералштаба Војске Србије генералом Миланом Мојсиловићем, обишао је данас на београдском Ушћу приказ наоружања и војне опреме, који су организовали Министарство одбране и Војска Србије поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе.

Састанак министра Стефановића са министром одбране Албаније Пелешијем

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас на маргинама Конференције министара одбране Грац формата са министром одбране Албаније Ником Пелешијем.

Састанак министра Стефановића са извршним директором Европске одбрамбене агенције

На маргини Конференције министара одбране Грац формата у Кремсу у Аустрији потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са извршним директором Европске одбрамбене агенције Јиржијем Шедивијем.