Навигација

Службе великих сила штите интересе својих држава, а ми се боримо да заштитимо своје

„Ангажман страних служби није нимало наиван, али имамо озбиљан одговор на све то. Ако се САД укључе у дијалог о КиМ онда то исто треба да учини и Русија.“

Одељење за сузбијање високотехнолошког криминала реагује правовремено и остварује добре резултате

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да је Одељење за сузбијање висoкотехнолошког криминала, у првих шест месеци ове године, ухапсило и процесуирало 23 особе осумњичене да су се бавиле дечјом порнографијом. 

Обилазак патрола саобраћајне полиције и Интервентне јединице 92

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је ноћас патроле саобраћајне полиције и Интервентне јединице 92 које си биле на редовним задацима контроле саобраћаја и откривања потенцијалних кривичних дела.

Изградња станова за припаднике служби безбедности круна свега што радимо претходних година

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је, на полагању камена темељца за изградњу станова за припаднике служби безбедности у Новом Саду, да је данас леп дан, јер се коначно, на прави начин крунише све што се ради претходних година.

Приштина чини све да отежа Србима живот

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас, поводом забране уласка на КиМ грађанима са српским пасошем, да власти на Косову на све начине, чак и када тиме потврђују суверенитет Србије, покушавају да српском становништву на КиМ отежају живот.

Акција „Олуја“ је била најтеже етничко чишћење почињено на тлу Европе

„Акција „Олуја“ несумњиво је била најтеже етничко чишћење почињено на тлу Европе од Другог светског рата до данас, праћено извршењем најтежих кривичних дела против цивилног становништва и то пре свега старих, жена и деце“, каже потпредседник Владе Небојша Стефановић. 

МУП наставља са интензивним опремањем полицајаца и ватрогасаца

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је, присуствујући расподели око 80 нових ватрогасних и службених возила, да Министарство унутрашњих послова наставља са интензивним опремањем полицајаца и ватрогасаца.

Кинески полицајци у Србији од почетка октобра

Потпредседник Владе и министар полиције Небојша Стефановић најавио је данас да би на јесен у Србији могао да почне да се реализује пројекат заједничких патрола кинеске и српске полиције.