Навигација

Министарство јавне безбедности Кине донирало МУП-у Србије опрему за превентивну техничку заштиту и медицинску заштитну опрему

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и амбасадорка Народне Републике Кине Чен Бо присуствовали су данас примопредаји опреме за превентивну техничку заштиту и медицинске заштитне опреме, коју је Министарство јавне безбедности Кине донирало МУП-у Србије.

Стефановић разговарао са представницима Савеза удружења Србије за помоћ особама са аутизмом

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са представницама Савеза удружења Србије за помоћ особама са аутизмом.

Ђилас агресивно жели да се врати на власт

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић каже да је очигледно да ће Србија, након "скупштине Драгана Ђиласа" сада добити и Ђиласову колону и пита да ли Ђилас толико агресивно жели да се врати на власт да би целу ту колону запослио у своју фирму и наставио да од грађана Србије узима све што су неки други, претходних осам година, коначно успели да спасу и реформишу.

Повећан број ирегуларних миграција не сме остати без одговора

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас да је приметан пораст ирегуларних миграција и да је зато важно да, у борби против тога, размена информација између земаља Западног Балкана и Европске уније буде још интензивнија и боља.

Стефановић разговарао са Фабрицијем о напретку наше земље у процесу европских интеграција

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са шефом Делегације Европске уније Семом Фабрицијем о напретку наше земље у процесу европских интеграција, владавини права и даљим корацима које ће Министарство унутрашњих послова предузети у оквиру Поглавља 24.

Србија неће дозволити да било ко линчује судије и угрожава њихову безбедност

Потпредседник Владе Небојша Стефановић оценио је данас да је обраћање једног од лидера СзС-а Бошка Обрадовића испред Уставног суда скандалозно и да је реч о до сада незабележеним претњама судијама и притиску на судство и тужилаштво.

Стефановић и Чен Бо о унапређењу сарадње у борби против организованог криминала и потенцијалног тероризма

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадорком Народне Републике Кине Чен Бо о досадашњој полицијској сарадњи две државе, али и могућностима за њено даље унапређење.

Стефановић похвалио припаднике полиције који су запленили скоро 260 килограма марихуане

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је припаднике полиције који су, у две одвојене акције, запленили скоро 260 килограма марихуане.