Навигација

Састанак министра Стефановића са вишим државним секретаром у Министарству спољних послова Ирака Ал Хаиралахом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са вишим државним секретаром у Министарству спољних послова Републике Ирак Назаром Иса Абдулхади Ал Хаиралахом.

Дан високих званица на мултинационалној вежби "Платинасти вук 2021"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и министар одбране Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске Бен Волас управо су стигли на базу „Југ“ код Бујановца где је почео Дан високих званица на мултинационалној вежби „Платинасти вук 2021“.

Министри Стефановић и Волас одали пошту браниоцима Београда

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и министар одбране Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске Бен Волас положили су јутрос венце на Војном гробљу Комонвелта и крај Спомен-костурнице бранилаца Београда 1914-1918.

Састанак министара Стефановића и Воласа

 Делегације министарстава одбране Републике Србије и Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске које су предводили министри др Небојша Стефановић и Бен Волас састале су се данас у Београду.

Тет-а-тет састанак министара Стефановића и Воласа

У току је тет-а-тет састанак потпредседника Владе и министра одбране др Небојше Стефановића са министром одбране Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске Беном Воласом, који ће се наставити разговорима двеју делегација у згради Старог Генералштаба.

Министар Стефановић дочекао министра одбране Уједињеног Краљевства

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић дочекао је на Војном аеродрому „Пуковник пилот Миленко Павловић“ на Батајници министра одбране Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске Бена Воласа који је допутовао у дводневну посету Републици Србији.

Министар Стефановић присуствовао комеморативној академији поводом обележавања 22.годишњице битке на Кошарама

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић са члановима колегијума присуствовали су комеморативној академији која је поводом обележавања 22. годишњице битке на Кошарама организована вечерас у београдској Комбанк дворани.

Наставите да се борите за Србију онако како сте увек и радили

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас уручењу кључева новоизграђених станова за припаднике снага безбедности у насељу Рибница у Краљеву.