Навигација

Физички насртај Обрадовића и дела присталица СзС на народне посланике оцењујем као чист фашизам

„Данашњи физички насртај Бошка Обрадовића и дела присталица Савеза за Србију на народне посланике и друге људе који су покушавали да уђу у Народну скупштину оцењујем као чист фашизам. Физичко обрачунавање са људима и да их уз то малтретирате, цепате, насрћете на њих и претите им батинањем и свим другим зато што мисли другачије од вас никада није, неће и не сме да буде дозвољено у нашој земљи.

Јавни скупови - највише 50 људи и најава пет дана раније

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да по питању одржавања јавних скупова важе две мере - да на њима не може бити више од 50 учесника и да скуп мора бити најављен полицији најмање пет дана раније.

Хвала свим запосленима у МУП-у на огромном раду и залагању

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је захвалио свим запосленима у МУП-у на огромном раду и залагању које су показали током ванредног стања.

Молим грађане да се придржавају предложених мера и да наставе да буду дисциплиновани и одговорни

Потпредседник владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да, иако је ванредно стање завршено, одређене мере које је предложила здравствена струка, а које за циљ имају заштиту здравља и живота грађана, остају на снази.

Нећу да дозволим да један бахати лажов на било који начин понижава честите српске полицајце

„Драган Ђилас данас је показао, не само да не познаје шта је све српска полиција урадила у претходним годинама, већ и да не пропушта прилику да на најбруталнији начин покуша да понизи полицајце и руководиоце у полицији, овога пута инсинуирајући да они у суштини не раде ништа.

Насиље је Обрадовићев политички програм

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић саопштио је данас да је током инцидента у скупштини лидер Двери Бошко Обрадовић шутнуо једног полицајца, те оценио да је Обрадовићу и његовим политичким партнерима насиље једини политички програм.

Поносан сам на припаднике Полицијске бригаде који су и у овим тешким данима за нашу земљу били на висини задатка

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић, заједно са директором полиције Владимиром Ребићем, захвалио се данас припадницима Полицијске бригаде на пожртвованом раду током ванредног стања и честитао им Дан и славу јединице – Ђурђевдан.

Циљ Крика је да криминализује председниковог сина

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је вечерас да је циљ текста који је објавио портал Крик да криминализује сина председника Србије Александра Вучића, Данила, а тиме су, каже, угрозили и његов живот, јер га други кланови могу видети као мету.