Навигација

Честиткe потпредседника Владе и министра одбране др Небојше Стефановића поводом Божића

Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић упутио честитке поводом Божића.

Нико не треба да брани Вучића од мене

Потпредседник Владе Србије и министар одбране Небојша Стефановић огласио се после вишедневних спекулација у вези са случајем прислушкивања председника Вучића.

Модернизација, јачање и бољи стандард Војске Србије

Настављамо са континуираним опремањем и модернизацијом у складу са исказаним потребама Генералштаба Војске Србије. Захвалан сам Милану Мојсиловићу на одличној сарадњи током ова прва два месеца откако сам преузео ресор. Мислим да је изузетно важно што Министарство и Војска дишу као једно.

Стефановић честитао Бадњи дан

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић пожелео је данас свим припадницима Војске и нашег народа, који обележавају Бадњи дан, да се у овом дану посвете својим породицама и да овај празник проведу у миру, срећи и благостању.

Интервју потпредседника Владе и министра одбране др Небојше Стефановића за Спутник Србија

„Очигледно је да је постојао један део људи који су злоупотребили своја овлашћења и своје функције. Важно је да они буду откривени, да се све те чињенице открију и да држава стави тачку на овај случај и покаже да је јача од било кога.“

Стефановић разговарао са припадницима Војске Србије ангажованим у мировним мисијама

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са српским мировњацима ангажованим у мултинационалним операцијама путем видео-линка у Оперативном центру система одбране.

Потребна стручна расправа о редовном војном року

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић истакао је данас да је тема редовног служења војног рока важна за нашу земљу и да је намера државе да се о њој расправља зрело и озбиљно у стручним круговима и да, наравно, грађани Србије дају своје мишљење.

Спекулације о отпуштању професионалаца су лаж

Спекулације које су се појавиле у јавности да постоји идеја да се отпусти више хиљада професионалаца из Војске Србије, а поводом идеје о разматрању увођења обавезног служења војног рока, апсолутна су лаж.