Навигација

Велика победа Србије и међународог права

Потпредседник Владе Републике Србије и министaр унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас у Чилеу да повлачење апликације Приштине за чланство у Интерполу представља велику победу Републике Србије и међународног права.

Стефановић и Дуан о аргументима Републике Србије против пријема тзв. „Косова“ у Интерпол

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је у Чилеу са Дакијем Дуаном, шефом кинеске делегације на Генералној скупштини Интерпола, о аргументима Републике Србије против пријема такозваног Косова у Интерпол.

Србија ће се до последњег момента борити да тзв. „Косово“ не постане чланица Интерпола

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, који предводи српску делегацију, вечерас је допутовао у Чиле где се одржава Генерална скупштина Интерпола.

Србија има чврсте полицијске, правне и политичке аргументе који потврђују да тзв. „Косово“ не може бити примљено у Интерпол

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас, уочи пута у Чиле, на седницу Генералне скупштине Интерпола, да Србија има чврсте полицијске, правне и политичке аргументе који потврђују да такозвано „Косово“ не може да буде примљено у ту организацију.

Ви сте ти који ћете својим понашањем, опхођењем, комуникацијом и поступањем градити углед полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас на свечаној промоцији 677 полазника 19. и 20. класе Центра за основну полицијску обуку, који су примљени у радни однос у Министарство унутрашњих послова, да су они нова снага МУП-а. 

Представници Србије спроводе низ активности на спречавању чланства тзв. „Косова“ у Интерпол

„Представници Србије спроводе низ активности на спречавању чланства тзв. „Косова“ у Интерпол“, изјавио је вечерас потпредседник Владе и министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, уз оцену да је све неизвесно до дана гласања у Генералној скупштини те међународне полицијске организације.

Најоштрије осуђујем омаловажавање и провоцирање припадника Управе саобраћајне полиције у Зрењанину

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић најоштрије је осудио данашње омаловажавање и провоцирање припадника Управе саобраћајне полиције у Зрењанину од стране припадника опозиционог Покрета уједињених фантома.

Ми бринемо о људима који брину о безбедности грађана

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да су последње четири године биле године најзначајнијих реформи у Министарству унутрашњих послова.