Навигација

Бошко Обрадовић се уплео у сопствене лажи

Члан Председништва Српске напредне странке, Небојша Стефановић, рекао је да је Бошко Обрадовић наставио са изношењем неистина и да ће се на дан избора видети колико ће људи гласати и колику ће подршку добити Савез за Србију.

Сваки грађанин Србије има могућност да провери да ли је у бирачком списку

„Бошко Обрадовић данас је, као и обично, измислио потпуно сваки податак који је поменуо овога пута покушавајући да обмане грађане Србије како ће наводно број бирача у бирачком списку бити мањи за готово два милиона."

Стефановић присуствовао пливању за Часни крст на Дунавском кеју

„Хоћу да се захвалим овим сјајним људима који показују како се брани оно у шта ми као народ верујемо и што поштују традицију и културу нашег народа. Наш народ је кроз историју увек показивао јак дух, увек смо се борили и изборили да нам буде боље, упркос томе што нам није увек ишло ни најбоље ни баш онако како смо ми хтели“.

Позив на убиство председника представља кривично дело

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да скандалозни и срамни позиви на убиство председника Србије Александра Вучића, нажалост, нису новина нити се први пут чују од опозиционе, Ђиласове коалиције, и оних људи који их подржавају.

Породице страдалих колега ће увек бити део велике породице МУП-а

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић одвео је данас децу погинулих припадника Министарства унутрашњих послова у обилазак Хеликоптерске јединице МУП-а. 

Стефановић и Пикап о даљој сарадњи у области борбе против насиља у породици

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са сталном представницом Програма Уједињених нација за развој (УНДП) Франсис Пикап о даљој сарадњи у области борбе против насиља у породици и борбе против злоупотребе лаког и малокалибарског наоружања.

Кораћ слободан човек због одлуке судова

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је Филип Кораћ, којег је председник Александар Вучић означио као једног од најопаснијих криминалаца у Србији, у овом тренутку слободан човек у складу са одлукама српских тужилаштава и судова.

Једина струја којој припадам је „струја Александар Вучић“

Министар унутрашњих послова и члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да је једина политичка струја којој припада „струја Александар Вучић“ и додао да би „у року од три секунде“ поднео оставку, уколико би председник Србије рекао да он више не треба да буде на тој функцији.