Навигација

Приштина суштински не жели преговоре

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић оценио је јутрос да јучерашње усвајање у косовској скупштини резолуције о преговорима с Београдом показује да Приштина суштински не жели преговоре.

МУП изузетно цени пожртвованост припадника полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике саобраћајне полиције који, и у тешким временским условима, брину о безбедности учесника у саобраћају.

Припадници Жандармерије спремни су да изврше све задатке

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Жандармерије у бази у Липовици где се уверио у њихову борбену готовост и спремност.

МУП ће наставити са јачањем ватрогасно – спасилачких јединица

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас, након вежбе коју су извели полазници 3. класе Oсновне обуке припадника ватрогасно–спасилачких јединица, да ће Министарство унутрашњих послова наставити са јачањем ових јединица.

Возила Кфора додатно застрашују Србе на КиМ

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да има информације да је већа колона возила Кфора, ушла на север Косова и да то, поред најављеног формирања војске Косова, додатно уноси страх међу српско становништво.

Нико није недодирљив

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да се заменик начелника трећег одељења Полицијске управе за Београд, који је јуче ухапшен, сумњичи за одавање службене тајне и још неколико кривичних дела.

Оштре казне за све који прете и врше насиље

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је данас да ће МУП истражити претње новинарки "Студија Б" Барбари Животић и напад на кућу новинара Милана Јовановића у Врчину и поручио да ће сви који прете и употребљавају физичко насиље бити кажњени.

Зашто опозиција бежи од избора?

Потпредседник Владе Републике Србије и члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић поставио је данас питање зашто опозиција бежи од избора.