Навигација

Стефановић са припадницима 250. бригаде о опреми и повећању плата

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Трећег ракетног дивизиона за противваздухопловна дејства 250. ракетне пригаде за ПВД у касарни "Мајор Милан Тепић" у Јакову. Он је разговарао са припадницима о новим средствима којима је опремљена та јединица, као и о априлском повећању плата које су припадници система одбране добили.

Министар Стефановић отворио изложбу „Април 41“

Поводом осамдесет година од почетка Другог светског рата на територији Југославије, потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић отворио је данас у Дому Војске Србије у Београду изложбу „Април 41“.

Министар Стефановић положио венац код Споменика пилотима браниоцима Београда

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, поводом обележавања Дана сећања на почетак Другог светског рата у Југославији – 6. април 1941. године, уз државне и војне почасти положио је венац код Споменика пилотима браниоцима Београда на Земунском кеју и поручио да смо обнављали и градили из пепела нашу земљу много пута, високо плаћали цену јер смо били на праведној страни историје, али били и остали и дан данас антифашистички народ.

Приказ способности, наоружања и војне опреме јединица Војске Србије

Председник Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић, шеик Насер бин Хамад бин Иса Ал Калифа, представник Његовог величанства краља Бахреина за хуманитарни рад, питања омладине и саветник за националну безбедност, потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић, присуствовали су данас на аеродрому “Пуковник-пилот Миленко Павловић” у Батајници приказу способности, наоружања и војне опреме дела јединица Војске Србије.

Министар Стефановић обишао Центар за обуку паса

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је Центар за обуку паса у нишкој касарни "Књаз Михаило" где је присуствовао приказу оспособљености паса и њихових водича, на којем су приказани елементи обуке паса трагачке службе, паса за проналажење минско-експлозивних средстава и различите вежбе савлађивања препрека.

Стефановић разговарао са заменицом помоћника секретара одбране САД Лором Купер

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас путем видео линка са заменицом помоћника секретара одбране САД Лором Купер о наставку сарадње двеју земаља у области одбране.

Министар Стефановић обишао Војну болницу у Нишу: Уз дисциплину и одговорност победићемо корону

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас грађане Србије да буду максимално дисциплиновани и да се вакцинишу против ковида, подсећајући да је то једини начин да стекнемо имунитет и да спречимо даље ширење ове опаке болести.

Стефановић упутио честитку поводом предстојећих ускршњих празника

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Ускрса честитку.