Навигација

Стефановић одржао предавање на тему „Утицај међународне сарадње на безбедност Републике Србије“

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас да су у Србији од почетка године процесуиране 22 организоване криминалне групе, од којих се већина бавила трговином наркотицима, и том приликом је ухапшено 128 чланова ових група.

Ђилас и Обрадовић Србију гледају очима „гладним плена“

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је данас поподне да Бошко Обрадовић и припадници бившег режима Драган Ђилас, Вук Јеремић и други Србију гледају искључливо очима „гладним плена“.

Стефановић са новоименованим амбасадором Републике Црне Горе о сарадњи двеју земаља

Потпредседник Владе Републике Србије и министaр унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са новоименованим амбасадором Републике Црне Горе Тарзаном Милошевићем о сарадњи двеју земаља, са посебним акцентом на област унутрашњих послова.  

На прелазу Прешево заплењено 7,8 килограма хероина

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је данас на ванредној конференцији за медије да је ноћас наша гранична полиција на прелазу Прешево запленила 7,8 килограма хеорина.

НИН и Данас настављају политику Таблоида

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић рекао је данас, поводом насловне стране Данас-а, да је кампања против председника Србије Александра Вучића почела јако давно и да насловне старне Данас-а и НИН-а представљају континуитет уређивачке политике листа „Таблоид”.

Српски тим успешно помагао албанским колегама

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да је МУП упутио специјализовани тим у Албанију, коју је погодио земљотрес, и то након разговора председника Србије Александра Вучића и албанског премијера Едија Раме.

Једнака права и могућности за све медије

Шеф Радне групе Владе за унапређење изборних услова министар Небојша Стефановић изјавио је да за све медије морају важити иста права и могућности, да независна регулаторна тела и тела парламета треба да се врше контролу да ли су испуњени прописи који се односе на формално оснивање медија.

Сарадња МУП-а Србије и кинеског Министарства јавне безбедности је одлична

Заједничка показна вежба савладавања и онеспособљавања терориста и ослобађања талаца припадника Министарства унутрашњих послова Републике Србије и специјалне јединице полиције Министарства јавне безбедности Народне Републике Кине из провинције Хенан одржана је данас у смедеревској железари HBIS GROUP SERBIA.