Навигација

Гренада за решавање питања КиМ дијалогом

Стефановић је рекао да нови захтев Приштине за пријем у Интерпол представља поновни покушај политизације рада ове професионалне полицијске организације. 

У општини Куршумлија није се радило о оружаном окршају

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић данас је на ресорном скупштинском одбору, на којем је представио извештај о раду, коментарисао и недавна дешавања у општини Куршумлија рекавши да информације у медијима које су се појавиле нису биле потпуно тачне и да се није радило о оружаном окршају.

Безбедност грађана је наш основни посао

„Оно што је мени важно, као и претходних година када смо сарађивали, је да учимо једни од других како да се поступа у ситуацијама које у пар секунди могу да одлуче о томе да ли ће то бити питање живота или смрти, да ли ће то бити питање у коме ће сви наши момци да се врате кући живи и здрави што јесте циљ, као и да ли ћемо успети да заштитимо безбедност грађана што је наш основни посао“, рекао је министар Стефановић данас у бази САЈ-а у Батајници.

Безбедносна ситуација на КиМ релативно стабилна

Безбедносна ситуација на подручју Косова и Метохије је релативно стабилна, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Наша улога је да грађанима обезбедимо сигурност

„Наша улога је да грађанима обезбедимо сигурност. Србија је данас стабилна и сигурна земља, захваљујући даноноћном раду ваших колега“.

Стефановић и Ређина де Доминићис о заштити дечијих права

Стефановић и Де Доминићис договорили су се о конкретним корацима будуће сарадње, која ће допринети још већој безбедности деце у Србији. 

Зараде запослених у МУП-у су значајно повећане последњих година

Припадници МУП-а, који раде један од најтежих послова у земљи, имају безрезервну подршку Министарства унутрашњих послова, Владе и председника Републике Србије. 

Захваљујући изузетном раду припадника УКП-а заплењена добра количина наркотика

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да је у последњих осам дана полиција запленила 239 килограма марихуане, 9,2 килограма хероина и 1,9 килограма кокаина.