Навигација

Министaр Стефановић разговарао са полазницима 3. класе основне обуке припадника ватрогасно – спасилачких јединица

Министaр унутрашњих послова др Небојша Стефановић данас је у седишту Управе за ванредне ситуације у Београду обишао полазнике 3. класе основне обуке припадника ватрогасно – спасилачких јединица.

Желимо да полицијски службеници буду заштићенији а грађани безбеднији

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас Полицијску станицу у Мајданпеку и поручио да ће акценат Министарства у овој и следећој години бити на поправљању услова рада полицијских службеника у овој станици, како би њихов рад био још ефикаснији.

Стефановић и Скот разговарали о безбедносним изазовима у региону и свету

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и амбасадор Сједињених Америчких Држава Кајл Скот разговарали су данас у Београду о безбедносним изазовима у региону и свету.


Стефановић и Сојлу разговарали о унапређењу сарадње српске и турске полиције

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је у Анкари са министром унутрашњих послова Турске Сулејманом Сојлуом о конкретним начинима унапређења сарадње српске и турске полиције.

Донација Владе Јапана Сектору за ванредне ситуације

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да ће донација Владе Јапана Сектору за ванредне ситуације, која се састоји од рафтинг и спасилачких чамаца и друге опреме, помоћи у формирању интервентних спасилачких тимова и још ефикаснијем раду ватрогасаца-спасилаца.

Стефановић примио полазнике 16. класе ЦОПО

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је данас Милоша Ванића и Филипа Карличића, полазнике 16. класе Центра за основну полицијску обуку, који су непосредно након извршења кривичног дела крађе, брзом и ефикасном интервенцијом ухватили починиоца.


Опозиција није учинила ништа да заштити Србе на КиМ

Потпредседник владе Небојша Стефановић осудио је данас позив опозиције, предвођене Драганом Ђиласом, Бошком Обрадовићем и Вуком Јеремићем, на пуч и крвопролиће истичући да то може само да нанесе штету Србији, те поручио да грађани Србије могу да виде разлику између људи који су за умањивање снаге наше земље и Александра Вучића који чини најбоље за свој народ.

Свако понашање које узнемирава грађане Србије наноси им материјалну штету или ризикује њихову безбедност биће оштро санкционисано

„Свако дивљачко понашање, понашање које узнемирава грађане Србије, наноси им материјалну штету или угрожава њихову безбедност, биће оштро санкционисано“ поручио је Стефановић