Навигација

Сарадња полиција Србије и Кине на изузетном нивоу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадорком Народне Републике Кине Чен Бо о наставку сарадње у области унутрашњих послова.

Отворили смо нову полицијску станицу у Александровцу

„Данас смо у Александровцу отворили нову полицијску станицу која има 715 квадрата. Ова полицијска станица која је модерно опремљена допринеће ефикаснијем раду полицијских службеника и омогућити грађанима да послове које обављају у полицији заврше у савременијим просторијама на најбољи могући начин“, рекао је министар. 

Сарадња полиција Србије и Египта у борби против организованог криминала и тероризма у заједничком је интересу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Републике Египат Амром Алгувејлијем о унапређењу сарадње у области унутрашњих послова.

Стефановић и Ло Кашо о интезивнијој сарадњи у борби против организованог криминала и корупције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановића разговарао је данас у Београду са амбасадором Републике Италије Карлом Ло Кашом о сарадњи две земље у области унутрашњих послова.

Нема аболиције за нападе на полицију, ношење тестере

"Председник може да изведе аболицију и да покаже да је бољи човек од ових који су ту децу гурали да чине та дела."

Насер Орић није ушао у Србију и за њим је расписана потерница

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановића изјавио је данас да Насер Орић није ушао у Србију и да је за њим расписана потерница, због чега би био ухапшен чим би ушао на територију Србије.

Сарадња МУП-а и Фондације „Ханс Зајдел" на изузетном нивоу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и директор Фондације „Ханс Зајдел“ Луц Кобер оценили су данас, да је сарадња МУП-а и ове фондације на изузетном нивоу. 

Хвала полицији, позивам грађане да се уздрже од насиља

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић позвао је данас грађане да се уздрже од било каквог насиља и захвалио припадницима полиције, који су претходна два дана у тешким условима посао обавили на највишем професионалном нивоу.