Навигација

Сви субјекти морају бити спремни за одбрану од евентуалних поплава

Потпредседник Владе Републике Србије и командант штаба министар Небојша Стефановић указао је да ће услед пораста температуре, које се очекује у марту, доћи до топљења снега и пораста водостаја што може изазвати бујичне поплаве.

Србију и Кину везује челично пријатељство

Министар Стефановић и амбасадорка Бо разговарали су о даљем унапређењу сарадње у борби против организованог криминала, тероризма, високотехнолошког криминала, али и другим областима које су важне за Србију и Кину.

Вешала кључни део политичког програма СзС

"Очекујем да надлежни државни органи поступе у склада са својим овлашћењима, а пре свега да су лидери СзС носили вешала, њихови посланици, високи функционери указује да они не разумеју шта је суштина оно шта грађани Србије желе и да не постоји политички програм."

Решавамо животно питање безбедносног сектора

"Циљ државе је да свима из сектора безбедности који су конкурисали за куповину јефтиних станова омогући да реше то важно животно питање."

За успешну борбу против тероризма кључна сарадња свих безбедносних служби

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас да је за успешну борбу против тероризма кључна сарадња свих безбедносних служби на међународном нивоу. 

У недостатку идеја СзС објављује политички памфлет трагикомичног садржаја

Члан Председништва Српске напредне странке, Небојша Стефановић, оценио је да је површност политичког програма који је опозициони СзС до сада износио у политичкој кампањи надмашен текстом тзв. Споразума са народом, који је својеврстан плагијат политичких уговора које су у различитим земљама, различити политичари, повремено објављивали. 

Инвестиције у ПУ Ужице биће настављене

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић отворио је данас нове просторије у Полицијској управи Ужице и најавио да ће током следеће године почети и изградња полицијске станице на Златибору.

Настављамо опремање полиције, нова зграда у оквиру ПУ Чачак

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић отворио је данас нову зграду у оквиру Полицијске управе Чачак и најавио да ће у овој години управа добити око 40 нових полицијских службеника.