Навигација

Најоштрије осуђујем физички напад на припаднике МУП-а

"Скандалозно је и недопустиво то што Ђилас и Обрадовић покушавају да своју политику спроводе физичким нападима на полицијске службенике."

Успостављен ред у згради РТС-а

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је вечерас да је успостављен ред у згради РТС-а, а да ће у наредним данима бити познате информације о прекршајима.

Свако ко је насилно ушао у РТС кривично ће одговарати

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је да се вечерашњи протест у Београду прелио у насиље и да ће свако ко је насилно ушао у РТС, чинио насиље и кршио закон одговарати.

Нападач са Новог Зеланда нема везе са Србијом

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да нападач са Новог Зеланда нема никакве везе са Србијом.

Борба против нарко трговине мора да буде најозбиљнија ствар у Србији

Заплена 1,1 тоне марихуане на Градини била је највећа на територији наше земље у последњих десетак, а можда чак и 20 година, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић у Јутарњем дневнику РТС-а.

Органи Приштине показују политичку злоупотребу

Политичка злоупотреба какву показују приштински органи у истрази о убиству лидера странке косовсксих Срба, Грађанске иницијативе СДП, Оливера Ивановића заиста је нешто нечувено, изјавио је на РТС-у министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић.

Гренада за решавање питања КиМ дијалогом

Стефановић је рекао да нови захтев Приштине за пријем у Интерпол представља поновни покушај политизације рада ове професионалне полицијске организације. 

У општини Куршумлија није се радило о оружаном окршају

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић данас је на ресорном скупштинском одбору, на којем је представио извештај о раду, коментарисао и недавна дешавања у општини Куршумлија рекавши да информације у медијима које су се појавиле нису биле потпуно тачне и да се није радило о оружаном окршају.