Навигација

Бабић више неће бити директор Коридора

"Узимајући у обзир да је дошло до смртне последице у тој саобраћајној незгоди, чини ми се да је то логичан потез."

МУП није обавештен да је Приштина поново аплицирала за чланство у ИНТЕРПОЛ-у

"Министарство унутрашњих послова Србије није обавештено од централе Интерпол-а у Лиону да је Приштина поново аплицирала за чланство, али остајемо при аргументу да би пријем тзв. Косова представљао грубо кршење међународног права и процедура Интерпол-а."

Стефановић и амбасадорка Словачке о унапређењу сарадње

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадорком Словачке Републике Дагмар Репчековом о наставку сарадње полиција двеју земаља.

Видео-надзором ћe бити покривена свака важнија улица и пролаз

У Београду ће, у наредне две године, на 800 локација бити постављено око 1.000 видео-камера, чиме ће се смањити број извршења кривичних дела, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Стопа криминалитета у Србији значајно опада сваке године

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је изјавио данас да је велики број ухапшених у недавној акцији полиције, нажалост, пуштен на слободу и да су за то одговорни правосудни органи.

Електронске услуге које МУП пружа на порталу еУправе најпопуларније међу грађанима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић најавио је да ће од средине ове године грађанима, након што електронски поднесу захтев за продужење возачке дозволе, оне бити достављане на кућну адресу.

Хвала Бразилу на принципијелном ставу о територијалном интегритету Србије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је у опроштајну посету амбасадорку Бразила Изабелу Кристину де Азeведо Хејверт, са којом је разговарао о досадашњој сарадњи две земље.

Случај објекта на Копаонику биће брзо решен

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да мисли да ће случај са бесправним објектом на Копаонику брзо бити решен.