Навигација

Где је Еулекс у истрази убиства Ивановића

Потпредседник владе и министар полиције Небојша Стефановић је поставио ЕУ питање - где је Еулекс у истрази убиства Оливера Ивановића? И нагласио да је лицемерно што траже од Србије да реши то убиство када су признали независност Косова.

Годинама се шире лажне шпекулације о "досељавњу" пред изборе

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић одбацио је данас као чисте шпекулације наводе опозиције да се у општину Лучани плански досељавају људи пред предстојеће локалне изборе, 16. децембра. 

Хвала Ираку на принципијелној подршци нашој земљи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Републике Ирак Фахри Хасаном Махди Ал-Исом о сарадњи две државе у области унутрашњих послова.

Србија остварила напредак у оквиру Поглавља 24

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са директорком Генералног директората за миграције и унутрашње послове Европске комисије Параскевом Мишу о напретку који је Србија остварила у оквиру Акционог плана за Поглавље 24.

Србија остаје посвећен пријатељ и партнер Азербејџану

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, након састанка са министром унутрашњих послова Републике Азербејџан Рамилом Усубовим, да Србија остаје посвећен пријатељ и партнер Азербејџану у областима стратешког партнерства која су дефинисали председници две земље.

У претходној години уништено више од 18.000 комада илегалног оружја

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас на oкруглом столу „Илегална трговина малокалибарским и лаким наоружањем и експлозивним материјама-могућност даље сарадње“ да је у претходној години у нашој земљи уништено више од 18.000 комада илегалног оружја.

Људи су задовољни акцијама полиције али не и висином казни

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је вечерас поводом протеста родитеља у Аранђеловцу да зна да су грађани као и он задовољни радом полиције и хапшењем дилера, али не и благим казнама које они добијају. 

Насиље не може да прође некажњено

Потпредседник Владе и министар полиције Небојша Стефановић изјавио је вечерас да је власт хапшењем тројице нападача на лидера Левице Борка Стефановића доказала да жели да буде другачија од опозиције и свега што су они чинили док су били на власти.