Навигација

Сарадња Србије и Русије у области безбедности дала позитивне резултате

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином о наставку сарадње полиција двеју земаља.

Хвала Грчкој на принципијелној подршци нашој земљи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са  министарком за заштиту грађана Републике Грчке Олгом Геровасили о наставку сарадње две државе у области унутрашњих послова. 

Појачане контроле за већу безбедност деце

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Младеновцу да је за државу и друштво веома важно да сваки облик насиља увек наиђе на осуду, без обзира ко је насилник, јер је најважније заштитити жртву. 

Проблем настао када је опозиција схватила да их људи неће

Функционер СНС Небојша Стефановић каже да је опозиција на локалним изборима у Лучанима рачунала на победу, а да је проблем настао "када су схватили да их народ неће".

Срби на КиМ немају поверења у приштинске институције

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да Срби на КиМ немају поверења у приштинске институције и да приштинска полиција и војска не могу да замене КФОР и ЕУЛЕКС.

Србија и Кина имају добре и пријатељске односе

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је у опроштајну посету амбасадора Народне Републике Кине Ли Манчанга коме се захвалио на одличној сарадњи и томе што је, својим дипломатским радом током боравка у Београду, помогао унапређењу односа две земље.

Оркестар полиције обележио 70 година постојања

Оркестар полиције обележио је синоћ свечаним концертом у „Мадленијануму“ 70 година постојања, а потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је да овај професионални ансамбл сигурно може да стане раме уз раме са колегама из Европе.

Припадници САЈ-а ће имати исто што и најбоље јединице у свету

Специјална антитерористичка јединца (САЈ) обележила је данас 40 година постојања, а потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је, током свечаности, да ће држава наставити да улаже у опремање те елитне полицијске јединице.