Навигација

У недостатку идеја СзС објављује политички памфлет трагикомичног садржаја

Члан Председништва Српске напредне странке, Небојша Стефановић, оценио је да је површност политичког програма који је опозициони СзС до сада износио у политичкој кампањи надмашен текстом тзв. Споразума са народом, који је својеврстан плагијат политичких уговора које су у различитим земљама, различити политичари, повремено објављивали. 

Инвестиције у ПУ Ужице биће настављене

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић отворио је данас нове просторије у Полицијској управи Ужице и најавио да ће током следеће године почети и изградња полицијске станице на Златибору.

Настављамо опремање полиције, нова зграда у оквиру ПУ Чачак

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић отворио је данас нову зграду у оквиру Полицијске управе Чачак и најавио да ће у овој години управа добити око 40 нових полицијских службеника.

Приоритет у овој години наставак сарадње на сузбијању трговине наркотицима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кајлом Скотом о овогодишњим плановима сарадње две државе у области унутрашњих послова.

Реформа МУП базирана на шведским моделима може донети велику корист

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и амбасадор Краљевине Шведске Јан Лундин потписали су данас у Београду споразуме који ће омогућити даљу стратешку сарадњу српске и шведске полиције. 

Неизвесно да ли ће се о КиМ расправљати у Савету безбедности

Министар унутрашњих послова и потпредседник Владе Србије Небојша Стефановић оценио је данас да се до четвртка неће знати да ли ће се на седници Савета безбедности УН расправљати о Косову и Метохији.

СзС поручио да ће вешати због различитог мишљења

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић осудио је ношење вешала на протесту "1 од 5 милиона", који је одржан у суботу у Београду и покушај Савеза за Србију да представи као да је то урадио неко из СНС-а и навео да је порука која је тиме послата та да ће "вешати због различитог мишљења".

Предлог да припрема убиства буде кривично дело

Министарство унутрашњих послова предложиће да планирање извршења убиства постане део Кривичног законика, изјавио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.