Навигација

Возите пажљиво и поштујте прописе

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић, који је присуствовао бесплатној обуци младих возача у Националној возачкој академији (НАВАК), апеловао је још једном на све учеснике у саобраћају, нарочито младе, да возе пажљиво и поштују прописе.

УКП остварује најбоље резултате на унапређењу безбедности грађана

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас у Наставном центру „Макиш“ примопредаји 322 возила која је Министарство унутрашњих послова набавило за потребе криминалистичке полиције.

Сећање на наше претке не сме избледети

Стефановић је поручио да Србија, као што је пре сто година дала немерљиву жртву да би победили зло у Првом светском рату, данас предузима огромне напоре да буде гарант стабилности у овом делу Европе.

Моје је да полицији обезбедим да буду поштовани

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас у Сремској Каменици да сигурност и безбедност, без којих нема снажне државе, у највећој мери обезбеђују полицијски службеници.

Нови систем плата треба да реши интерне неправде

Стефановић је објаснио да нови систем плата треба да успостави систем који ће “успоставити исти ниво плата за обављање истих послова у различитим деловима министарства, пре свега за полицијске службенике”.

У првом плану превентива и смањење ризика

Као кључно обележје закона, Стефановић је навео стављање превентиве у први план, а пажљиво су, каже, разрађена и планска документа у области смањења ризика од катастрофа.

Приштина у ИНТЕРПОЛ-у као пироман у барутани

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић рекао је, поводом захтева самопроглашеног Косова да буде примљено у ИНТЕРПОЛ, да се Београд не бори само против приштинских институција већ да су супарници велике западне земље које су признале независност Косова и које лобирају да оно буде примљено у ИНТЕРПОЛ.

Грађани се могу ослонити на полицију

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас Полицијску управу у Крагујевцу и поручио да се криминалци у Крагујевцу и у свим општинама ове управе неће осећати комфорно и да се грађани могу ослонити на полицију.