Навигација

Приштинско руководство није дорасло функцијама које обавља

Потпредседнк Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас, поводом позива Кадрија Весељија да се "сви окупе против Србије“, да је то још један показатељ да приштинско руководство није дорасло функцијама које обавља и упозорио на одсуство реакције ЕУ и међународне заједнице. 

Хвала Републици Бурунди на повлачењу признања такозваног Косова

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Београду са министром спољних послова Републике Бурунди Езекјелом Нибижиром.

Србија и Турска имају важну улогу у решавању проблема илегалних миграција

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Истанбулу са министром унутрашњих послова Републике Турске Сулејманом Сојлуом о унапређењу сарадњe полиција две земље.

Заједничка борба Србије и Мађарске против кријумчарења људи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са министром спољних послова Мађарске Петером Сијартом о досадашњој сарадњи две државе, које су оценили добром, истакавши уједно да постоји простор за њено даље унапређење.

Србија је свим мигрантима пружила неопходну медицинску заштиту и смештај

"Од почетка мигрантске кризе до данас на територији Републике Србије регистровано је више од милион миграната, а наша држава је реаговала одговорно трудећи се да очува безбедност наших грађана, а уједно поштујући основна људска права миграната."

Унапређење сарадње полиција Србије и Турске кроз заједничке обуке и пројекте

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Републике Турске Танжу Билгичем о унапређењу сарадње два земље у области безбедности и унутрашњих послова. 

Припадници контрадиверзионих тимова својом храброшћу гарантују безбедност грађана

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас здруженој вежби јединица Министарства унутрашњих послова и истакао да ће Министарство наставити да улаже у ове јединице како би наша полиција била технолошки најсавременије опремљена у читавом региону.

Несхватљиво је да СзС оптужује за издају

Министар унутрашних послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је несхватљиво то да лидери Савеза за Србију оптужују садашње руководство Србије за издају по питању Косова и Метохије, а сами су 2011. године потписали 11 споразума који су довели до смањења суверенитета Србије у јужној покрајини.