Навигација

Жандармерија је показала још једном своју хуманост

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас у Крагујевцу уручењу кључева стана који су припадници Жандармерије купили породици преминулог колеге Новице Рибаћа.

Унапређење сарадње Србије и САД у борби против високотехнолошког криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и амерички конгресмен Тед По разговарали су вечерас у Београду о наставку сарадње Србије и Сједињених Америчких Држава у области унутрашњих послова.

Данас нема заштићених

Министар полиције истиче да би опозиција најрадије отерала све инвеститоре, и генерално све што ваља у Србији, те би главни и једини инвеститори били они сами. Каже и да су формирали тајкунско-партијски круг који би одлучивао о апсолутно свему у држави, а свака одлука била би усмерена на задовољење њихових личних интереса.

Постоји добар напредак у оквиру Поглавља 24

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Краљевине Холандије Хенк ван ден Долом о европским интеграцијама Србије, са посебним освртом на Поглавље 24 - правда, слобода и безбедност.

Нама значи само глас против Косова у ИНТЕРПОЛ-у

Приштина је кренула у снажно лобирање да такозвано "Косово" буде примљено у Интерпол, каже министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Безбедносна ситуација на КиМ је сложена

Безбедносна ситуација на Косову и Метохији је сложена, каже министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и додаје да председник Србије Александар Вучић није непријатељ Албанаца који живе на КиМ, већ оних који желе да протерају и убију Србе који живе у јужној покрајини.

Решава се усаглашавање плата у МУП-у

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да се изменама и допунама Закона о полицији предвиђа нови концепт каријерног напредовања и решава се питање усаглашавања плата у МУП-у.

Евентуални пријем тзв. „Косова“ у ИНТЕРПОЛ био би супротан међународном праву

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Атини са шефовима дипломатије Аустрије Карин Кнајсл и Румуније Теодором Мелешкануом, којима је предочио ставове Србије који говоре у прилог томе зашто такозвано „Косово“ никако не би требало да постане чланица ИНТЕРПОЛ-а.