Навигација

Најпримитивнијим вређањем жена настављају борбу за фотеље

"Најновији у низу ужасних, мизогиних напада на жене, још један је бисер политике насиља над женама коју промовише Савез за Србију."

Пооштрити казне за кривична дела

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић истакао је данас да се казне за кривична дела морају пооштрити, да нико више олако не схвата злочине, и нагласио да би волео да је тај проблем неко у прошлости решио, али пошто није, сада то мора да учини ова влада.

Насиље над женама тачка програма СзС

„Данас је основна мода вређање свакога ко изговори супротан став, упуте му се најгоре увреде. Каква је то мржња према женама, шта се дешава у мозговима тих људи."

Економија у првом плану током посете Путина

Говорећи о посети председника Русије Владимира Путина, наводи да је у првом плану била економија, што не значи да се није разговарало и о другим темама.

Одлука о изборима није лака

Члан председништва СНС Небојша Стефановић каже за РТС да је он увек за то да се провери воља народа, али да је много фактора који ће утицати да се формулише одлука о изласку на ванредне изборе.

Србија је направила стратешки искорак

"Оно што је Путин јуче урадио, је нешто што је потпуно изузетак. Тиме је показао поштовање према председнику Вучићу."

Унапређење сарадње са Корејом у области сајбер безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и новоименовани амбасадор Републике Кореје Хјунг-Чан Че разговарали су данас о унапређењу сарадње у области сајбер безбедности и ванредних ситуација. 

Предузете озбиљне мере безбедности

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да су предузете озбиљне мере безбедности због посете председника Русије Владимира Путина.