Навигација

Стефановић и Ципрас досадашњу сарадњу Србије и Грчке оценили као добру

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Атини са председником Владе Републике Грчке Алексисом Ципрасом о досадашњој сарадњи Србије и Грчке коју су оценили као добру.

Стефановић и Геровасили о конкретним корацима на унапређењу сарадње полиција

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Атини са министарком унутрашњих послова Републике Грчке Олгом Геровасили о конкретним корацима на унапређењу сарадње полиција у области борбе против тероризма, организованог и свих других видова криминала.

Србија жели да се позиционира као кредибилан и одговоран партнер

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас на Трећем самиту ЕУ–Арапски свет да Србија, као држава кандидат за чланство у Европској унији и земља која традиционално још од Покрета несврстаних има добре и снажне односе са државама арапског света, жели да се позиционира као кредибилан и одговоран партнер обема странама.

Србија и Бугарска имају добре односе који могу бити још бољи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Атини са председником Владе Републике Бугарске Бојком Борисовим о унапређењу односа две државе.

Кипар не признаје тзв. „Косово“

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са председником Кипра Никосом Анастасијадесом о штетним последицама евентуалног чланства такозваног и самопроглашеног „Косова“ у Интерполу.

Скандалозан покушај да се пониште злочини НДХ

Потпуно је невероватно да Хрватска државна Радио-телевизија себи дозволи такву врсту скандала да покуша да у потпуности умањи, релативизује или да поништи злочине нацистичке НДХ над, пре свега, српским народом, изјавио је потпредседник Владе Србије Небојша Стефановић.

Хвала вам што сте поднели сваки терет и помогли да наша земља стане на своје ноге

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, на свечаности поводом обележавања 72 године постојања и рада Удружења пензионера града Новог Сада, да је предмет Основи безбедности деце пример како пензионерима не мањка енергије и како се могу укључити у друштвене активности.

Желимо да грађани и деца буду безбедни у сваком моменту

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је ухапшен мушкарац који је напаствовао девојку у возилу београдског градског превоза.