Навигација

Имамо одређене индиције ко је убица Ивановића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да је Приштина на себе преузела одговорност да ли ће бити пронађене убице Оливера Ивановића, јер су одбили сваку сарадњу са Београдом.

Демаскирана лажна брига за Ивановића

Скандалозна изјава једног од вођа Савеза за Србију Жељка Веселиновића, који брутално вређа Милену Ивановић, представља наставак Ђиласове, Јеремићеве и Обрадовићеве политике насиља над женама, изјавио је данас члан Председништва СНС и министар у Влади Србије Небојша Стефановић.

Ванредни избори зависе од пуно фактора

Потпредседник Владе Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да су поруке у којима треба да се промени власт без избора лоше за демократију једне земље, за друштво једне земље и додао да евентуално одржавање ванредних избора зависи од пуно фактора. 

Драконским казнама борићемо се против криминала

"Измене закона и увођење драконских казни за починиоце кривичних дела, укључујући и доживотну казну затвора суштина су борбе против криминала у Србији и требало би да покажу криминалцима да наша држава није добро тле за криминалне активности."

Србија неће бити место за кланове

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да је полиција расветлила у току 2018. године 80 одсто свих убистава на територији Србије, те додао да је данашња акција још једна порука свима који се баве организованим криминалом да то неће моћи да чине у Србији.

Још траје истрага о нападу на новинара Јовановића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да је у току истрага у вези мотива напада на новинара портала „Жиг-Инфо“ Милана Јовановића из Гроцке и да надлежни органи нису престали с истражним радњама.

Неће бити никаквих контрамитинга 17. јануара

Министар полиције Небојша Стефановић је изјавио да 17. јануара током посете председника Русије Владимира Путина у Србији неће бити организовани никакави контрамитинзи.

Чауре нису оригиналне већ пластични клонови

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да чауре које је Београд, после убиства Оливера Ивановића, добио из Приштине нису оригиналне већ пластични клонови и да су, према мишљењу експерата, недовољно добри докази да би се утврдило из којег је оружја пуцано.