Навигација

Срби на КиМ немају поверења у приштинске институције

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да Срби на КиМ немају поверења у приштинске институције и да приштинска полиција и војска не могу да замене КФОР и ЕУЛЕКС.

Србија и Кина имају добре и пријатељске односе

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је у опроштајну посету амбасадора Народне Републике Кине Ли Манчанга коме се захвалио на одличној сарадњи и томе што је, својим дипломатским радом током боравка у Београду, помогао унапређењу односа две земље.

Оркестар полиције обележио 70 година постојања

Оркестар полиције обележио је синоћ свечаним концертом у „Мадленијануму“ 70 година постојања, а потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је да овај професионални ансамбл сигурно може да стане раме уз раме са колегама из Европе.

Припадници САЈ-а ће имати исто што и најбоље јединице у свету

Специјална антитерористичка јединца (САЈ) обележила је данас 40 година постојања, а потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је, током свечаности, да ће држава наставити да улаже у опремање те елитне полицијске јединице.

Без учешћа Србије нема решења за КиМ

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да се на седници Савета безбедности Уједињених нација видело да свет схвата да без учешћа институција Србије нема решења за КиМ.

Донација од Директората биће искоришћена на најбољи начин

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и директорка Директората цивилног ваздухопловства Мирјана Чизмаров потписали су данас у Београду уговор о донацији у износу од 50 милиона динара за набавку опреме у области трагања, заштите и спасавања. 

Док сам у МУП, борићу се за ред и мир

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је данас да ће се, док је на челу Министарства унутрашњих послова борити за ред и мир, јер грађани то очекују од полиције и за то је плаћају.

Испитаћемо случај возила без таблица у Лучанима

Министар унутрашњих послова изјавио је данас, поводом фотографија на којима се види да су у Лучанима била возила без регистарских таблица, да ће дати налог да се све испита и додао да је у вези са тим МУП добио само једну пријаву.