Навигација

15. сусрет Путина и Вучића говори о односима два лидера

"Шта Владимир Путин мисли о Александру Вучићу најбоље говори то што ће се шеф руске државе ускоро по 15. пут састати са српским председником, како би с њим разменио мишљење о важним стварима за нашу земљу."

Срећна Нова година

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић честитао је грађанима и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Нову годину и пожелео им да буду срећни, здрави и безбедни.

Грађани у Бору и Зајечару могу се ослонити на полицијске службенике

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Бору са начелницима полицијских управа Бор и Зајечар, као и представницима граничне полиције и Сектора за ванредне ситуације, о тренутној безбедносној ситуацији у овом делу Србије.

У Србији неће бити украјинског сценарија

"Србија има спреман одговор уколико после формирања тзв. војске Косова на било који начин буде угрожена безбедности Срба у покрајини или им запрети опасност од новог погрома", изјавио је потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Најава укидања границе између КиМ и Албаније угрожава регионалну стабилност

Шеф Бироа за координацију служби безбедности и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас, након седнице Бироа, да најава укидања границе између Косова и Метохије и Албаније угрожава регионалну стабилност и права Срба у нашој јужној покрајини.

Чинимо све да Србија буде безбедна и сигурна

"Заиста сам задовољан радом људи који раде у полицији. Они имају заиста тежак посао, међутим, Србија је ефикасна и способна да пружи оно што је потребно њеним грађанима."

Сведоцима гарантована заштита

 Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је гарантована заштита сведоцима у процесу који би се водио у Србији против двоје радикала које терети Хаг.

Сарадња српске и турске полиције добра

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Републике Турске Танжу Билгичем о наставку сарадње у области унутрашњих послова.