Навигација

Жандармерија увек спремна да заштити Србију и све грађане

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је, приликом обиласка припадника Жандармерије, да je та јединица увек спремна да заштити Републику Србију и сваког њеног грађанина. 

Запосленима у МУП идуће године веће плате

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да ће сви запослени у МУП-у следеће године имати веће плате.

Воља народа се види на изборима

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да ни у једном тренутку није покушао ни да увећа ни да умањи број људи на протестима у Београду, већ да је изнео званичну полицијску процену.

Полиција није била у Бањалуци, уносе додатну нестабилност

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поновио је данас да српска полиција није била присутна на протестима у Бањалуци и оценио да такве неозбиљне и неодговорне измишљотине уносе додатну регионалну нестабилност.

Тврдње Мектића више него скандалозне

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, изјавио је вечерас да су више него скандалозне тврдње министра безбедности БиХ, Драгана Мектића, о наводном учешћу припадника српске полиције у полицијској интервенцији у Бањалуци у уторак.

Пуна будност полиције у новогодишњој ноћи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је припаднике Полицијске управе за град Београд са којима је разговарао о плановима и мерама које ће бити предузете током новогодишње ноћи, како би се осигурала безбедност свих грађана Београда и посетилаца главног града. 

Ниједан припадник МУП Србије није у Бањалуци

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оштро је демантовао тврдње да су припадници МУП-а Републике Србије били присутни на данашњем протесту у Бањалуци.

Расистичко – сексистичке изјаве су одраз стања у Приштини

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је данас да су расистичке и сексистичке изјаве Беџета Пацолија одраз стања политичког естаблишмента у Приштини.