Навигација

Добра сарадња криминалистичких полиција Србије и Немачке

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Савезне Републике Немачке Томасом Шибом о сарадњи полиција две земље у области унутрашњих послова. 

Унапређење сарадње Србије и Црне Горе у области борбе против криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Тивту са министром унутрашњих послова Црне Горе Мевлудином Нухоџићем о унапређењу сарадње две земље у област борбе против тероризма, организованог криминала, илегалних миграција и трговине људима.

Полицајци се стално морају усавршавати

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас на Криминалистичко-полицијској академији (КПА), где је студентима прве године одржао уводно предавање на тему безбедности, да полицијски посао никада неће бити лак и да се полицајци стално морају усавршавати како не би изгубили корак у борби против криминала.

Већа безбедност доприноси привлачењу инвестиција

Потпредседник Владе Републике Србије и министaр унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, након обиласка Полицијске станице у Коцељеви, да полиција осигуравајући безбедност грађана уједно даје и допринос стварању бољег амбијента за привлачење инвестиција.

Јединице полиције у стању највише припавности

Поводом напада Албанаца на север Косова и Метохије и хапшења Срба који нису починили било какво кривично дело наложио сам директору полиције да све специјалне и посебне јединице полиције стави у стање највише приправности.

Бивша власт КиМ предала „на тацни"

Они који су владали у Србији до 2012. године предали су Косово и Метохију на тацни", изјавио је данас први потпредседник Владе Србије Небојша Стефановић и нагласио да се за КиМ данас треба борити паметно и онако како то чини председник Србије Александар Вучић који, каже, ништа не ради без подршке народа.

Добра сарадња Србије и Русије у области унутрашњих послова и безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и амбасадор Руске Федерације Александар Чепурин констатовали су данас добру сарадњу две земље, посебно у области унутрашњих послова и безбедности.

МУП инвестира у безбедност свих својих припадника и грађана Србије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Београду на церемонији расподеле возила, која су набављена за ватрогасно-спасилачке јединице и полицију, да МУП има снаге да обнови свој возни парк и да на тај начин инвестира у безбедност свих својих припадника и грађана Србије.