Навигација

Аустријска полиција похвалила српску за брзу реакцију

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је аустријска полиција похвалила српске колеге зато што су брзо реаговале на њихов захтев за помоћ у расветљавању убиства Владимира Рогановића у центру Беча.

Ухапшен нападач који је убо ножем младића у Стублинама

Полиција је ухапсила нападача који је ноћас избо ножем младића у кафани у селу Стублине код Обреновца, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. 

Око 5.000 учесника на јучерашњем протесту

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је на јучерашњем протесту дела опозиције против насиља било око 5.000 учесника, што је, каже, реална процена Полицијске управе за Град Београд. 

ХРТ сеје једну врсту мржње према српском народу

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је данас да је Хрватска радио телевизија (ХРТ) навијачки извештавала о протестима у Србији.

У акцији "Антарес" приведена 451 особа

"У протекла два месеца на територији Србије у неколико акција под називом „Антарес“ приведена је 451 особа, претежно због малверзација у привреди, којима је нанета штета у укупном износу од 5,3 милиона евра."

Ухапшени актери паљења куће новинара Милана Јовановића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић саопштио је данас да је расветљен случај паљења куће новинара Милана Јовановића и да су ухапшени осумњичени налогодавац и две особе које су осумњичене да су извршиле ово кривично дело. 

Нико није отпуштен у Вршцу

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић истакао је данас, поводом информација да је једна библиотекарка из Вршца добила отказ од директорке те институције, да нико још није отпуштен и да је актуелна влада Србије за повећање запослености, а не отпуштања. 

Сарадња Србије и Русије у области безбедности дала позитивне резултате

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином о наставку сарадње полиција двеју земаља.