Навигација

Воља народа се види на изборима

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да ни у једном тренутку није покушао ни да увећа ни да умањи број људи на протестима у Београду, већ да је изнео званичну полицијску процену.

Полиција није била у Бањалуци, уносе додатну нестабилност

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поновио је данас да српска полиција није била присутна на протестима у Бањалуци и оценио да такве неозбиљне и неодговорне измишљотине уносе додатну регионалну нестабилност.

Тврдње Мектића више него скандалозне

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, изјавио је вечерас да су више него скандалозне тврдње министра безбедности БиХ, Драгана Мектића, о наводном учешћу припадника српске полиције у полицијској интервенцији у Бањалуци у уторак.

Пуна будност полиције у новогодишњој ноћи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је припаднике Полицијске управе за град Београд са којима је разговарао о плановима и мерама које ће бити предузете током новогодишње ноћи, како би се осигурала безбедност свих грађана Београда и посетилаца главног града. 

Ниједан припадник МУП Србије није у Бањалуци

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оштро је демантовао тврдње да су припадници МУП-а Републике Србије били присутни на данашњем протесту у Бањалуци.

Расистичко – сексистичке изјаве су одраз стања у Приштини

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је данас да су расистичке и сексистичке изјаве Беџета Пацолија одраз стања политичког естаблишмента у Приштини.

Аустријска полиција похвалила српску за брзу реакцију

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је аустријска полиција похвалила српске колеге зато што су брзо реаговале на њихов захтев за помоћ у расветљавању убиства Владимира Рогановића у центру Беча.

Ухапшен нападач који је убо ножем младића у Стублинама

Полиција је ухапсила нападача који је ноћас избо ножем младића у кафани у селу Стублине код Обреновца, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.