Навигација

Око 5.000 учесника на јучерашњем протесту

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је на јучерашњем протесту дела опозиције против насиља било око 5.000 учесника, што је, каже, реална процена Полицијске управе за Град Београд. 

ХРТ сеје једну врсту мржње према српском народу

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је данас да је Хрватска радио телевизија (ХРТ) навијачки извештавала о протестима у Србији.

У акцији "Антарес" приведена 451 особа

"У протекла два месеца на територији Србије у неколико акција под називом „Антарес“ приведена је 451 особа, претежно због малверзација у привреди, којима је нанета штета у укупном износу од 5,3 милиона евра."

Ухапшени актери паљења куће новинара Милана Јовановића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић саопштио је данас да је расветљен случај паљења куће новинара Милана Јовановића и да су ухапшени осумњичени налогодавац и две особе које су осумњичене да су извршиле ово кривично дело. 

Нико није отпуштен у Вршцу

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић истакао је данас, поводом информација да је једна библиотекарка из Вршца добила отказ од директорке те институције, да нико још није отпуштен и да је актуелна влада Србије за повећање запослености, а не отпуштања. 

Сарадња Србије и Русије у области безбедности дала позитивне резултате

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином о наставку сарадње полиција двеју земаља.

Хвала Грчкој на принципијелној подршци нашој земљи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са  министарком за заштиту грађана Републике Грчке Олгом Геровасили о наставку сарадње две државе у области унутрашњих послова. 

Појачане контроле за већу безбедност деце

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Младеновцу да је за државу и друштво веома важно да сваки облик насиља увек наиђе на осуду, без обзира ко је насилник, јер је најважније заштитити жртву.